x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența Lunii noi în Pești asupra tuturor semnelor

Influența Lunii noi în Pești asupra tuturor semnelor

de Moira Dună    |    07 Mar 2024   •   09:30
Influența Lunii noi în Pești asupra tuturor semnelor
Sursa foto: Hepta

Luna nouă coincide cu ora de vară, ceea ce înseamnă că zilele devin mai lungi și mai luminoase începând cu 10 martie.

În timp ce lunile noi sunt întotdeauna întunecate în aparență, faza lunară din martie are o latură strălucitoare.

Având loc pe 10 martie, la ora 1:00 a.m., această lună nouă în Pești va coincide cu ora de vară, adică zilele devin mai lungi și mai luminoase începând din această zi.

Luna nouă pare cu câteva săptămâni înainte de luna plină, supranumită Lună Vierme, care va atinge apogeul pe 25 martie. Spre deosebire de aparițiile frumoase de lună plină, lunile noi se amestecă cu cerul nopții.

De ce? Pentru că luna nouă nu este iluminată de soare. Cu toate acestea, în pofida aspectului său întunecat, lunile noi au la fel de multă semnificație astronomică în lumea cosmică.

Având loc în al 12-lea și ultimul semn al zodiacului, Peștii, și beneficiind de energia semnului de apă, luna nouă va stimula inconștientul colectiv deoarece acest semn reprezintă sfârșitul, rezoluția și evoluția spiritului uman și a ciclului de viață.

Energia Peștilor este strâns legată de spiritualitate, creativitate, conexiunile sufletelor pereche, misticism și vindecare.

Așa cum toate poveștile trebuie să se încheie, putem folosi această perioadă pentru a reflecta la ceea ce am construit și experimentat în ultimul an, înainte de a ne aventura în sezonul Berbec, cu sosirea echinocțiului de primăvară, pe 19 martie 2024.

Berbec (21 martie-19 aprilie)
Luna nouă din martie te va ajuta să te relaxezi și îți va reîncărca bateriile. Pregătește-te pentru un somn profund. Este, de asemenea, un moment benefic pentru a visa despre cum ai vrea să-ți construiești viața în anul care vine.

Concentrează-te pe reducerea anxietății și a sănătății tale mintale.

Taur (20 aprilie-20 mai)
E timpul să socializezi.Luna nouă îți energizează viața socială, ceea ce te poate inspira să participi la un eveniment.

Stabilește-ți prioritățile și începe să le realizezi. 

Gemeni (21 mai-20 iunie)
Luna nouă zâmbește vieții tale profesionale și îți spune să ajungi la eșaloane mai înalte acum.

În carieră te așteaptă călătorii noi și ai putea chiar să ai șansa de a păși spre succes sau recunoaștere. Dacă nu ești mulțumit de progresul tău actual, lucrează din greu și încearcă să te întorci într-o direcție mai bună sau să cauți locul  de muncă potrivit.

Rac (21 iunie-22 iulie)
Deschide-ți mintea și orizonturile. Luna nouă a lunii martie îți va oferi șansa de a urma noi aventuri care te inspiră și apoi de a împărtăși cunoștințele altora.

Unii ar putea decide să plece în călătorii sau relații de afaceri internaționale. Alții s-ar putea simți atrași de o cale academică sau un nou efort mediatic sau de publicare.

Dacă ești spiritual, ai putea fi chemat la perspective noi sau să te implici într-o cale religioasă. Indiferent de ce ar putea fi, ieși din rutină.

Leu (23 iulie-22 august)
Gândește-te la conexiunile tale. S-ar putea să te concentrezi în mod special pe negocierea unui nou mod de a fi împreună cu cineva în afaceri sau în dragoste.

Dacă există dezechilibre, vei avea ocazia să vorbești și să-ți îndeplinești mai multe nevo. Această lunație ar putea declanșa și o schimbare în jurul finanțelor tale. Acest lucru poate veni sub forma unui bonus, decontare, control de redevențe, investiții sau pachet de beneficii.

Fecioară (23 august-22 septembrie)
Ai putea să-ți întâlnești perechea. Luna nouă îți poate da puterea de a te uni cu cineva care te oglindește, în dragoste sau în afaceri.

Dacă ești singur,  ai putea avea o oportunitate sporită de a întâlni pe cineva cu potențial de relație pe termen lung. Dacă ești într-o relație serioasă, ai putea discuta despre următorul pas.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)
Luna nouă a lunii martie subliniază modul în care îți gestionezi rutina zilnică și echilibrează productivitatea.

În timp ce ti-ar putea fi încredințată mai multă muncă, trebuie să evaluezi cu adevărat echilibrul dintre muncă și viață personală acum, astfel încât să nu te epuizezi.

Dacă ești echilibrat, vei putea avea mai mult timp pentru tine!

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)
Dragostea este în aer! Luna nouă din martie îți va umple viața cu distracție, pasiune și romantism. Este cea mai importantă lunație a anului pentru cei singuri.

Cineva cu adevărat special ți-ar putea aprinde inima.

Dacă ești deja într-o relație, ai putea, de asemenea, să împărtășești această sclipire prin reaprinderea scânteii dintre tine și partenerul tău. Fă ceva distractiv și memorabil.

Săgetător (22 noiembrie – 21 dec.)
Nu există loc ca acasă. Luna nouă a lunii martie îți va evidenția viața casnică, în contrast cu mentalitatea ta tipică de călător.

Ai oportunitatea de a face o schimbare, fie într-o redecorare sau relocare. Ar trebui să te simți mai bine și mai fericit acum, așa că bucură-te de aceste momente simple.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)
E timpul să fii auzit.  Luna nouă îți amplifică vocea și ideile.

Acest lucru îți poate oferi impulsul pentru a începe să lucrezi la un proiect interesant de scris, vorbire, publicitate Cu latura ta intelectuală activată, ai putea, de asemenea, să înveți multe concepte noi care te ajută să pășești în noi direcții emoționante.

Călătoriile pe distanțe scurte, ținerea din urmă cu frații tăi și problemele contractuale sunt, de asemenea, probabil să aibă loc în această perioadă.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)
Această lună nouă ar putea aduce un mare câștig în viața ta financiară sub forma unei oferte de muncă interesante, o mărire de salariu, un client profitabil sau un cec consistent.

Cu toate acestea, este bine să lucrezi singur la asta în loc să aștepți să vină la tine. 

Pești (19 februarie-20 martie)
Este sezonul zilei tale de naștere, Pești! Cea mai importantă lună nouă a anului a sosit.

Este timpul să intri în puterea ta și să ceri exact ceea ce vrei de la univers. Folosește săptămâna care urmează acestei lunații pentru a creao nouă cale și fii intenționat cu cuvintele și acțiunile tale, și privește cum ușile se deschid pentru tine oriunde mergi, notează people.com.

 

×
Subiecte în articol: mercur pesti zodii