x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența zodiei Taurului asupra celorlalte semne în 2022

Influența zodiei Taurului asupra celorlalte semne în 2022

de Moira Dună    |    19 Apr 2022   •   16:14
Influența zodiei Taurului asupra celorlalte semne în 2022
Sursa foto: Unsplash.com

În timp ce natura revine la viață iar zilele devin mai lungi, s-ar putea să vrei să participi la festivitățile de primăvară dar zodia Taur, care începe pe 19 aprilie, este aici pentru a ne învăța să avem răbdare. La fel ca narcisele și lalelele, care au nevoie de timp să înflorească, așa este și cu scopurile noastre. 

Am plantat semințele în timpul semnului Berbecului iar acum trebuie să ne dăm înapoi și să lăsăm Univesul să-și manifeste mafia în viața noastră.  Este o perioadă de conexiune cu pământul și de concentrare iar următoarele săptămâni vor fi legate de o schimbare progresivă, răbdare și concentrare, scrie bustle.com. 

Deoarece Taurul influențează vorbele de dragoste dar și finanțele, trebuie să acordăm atenție deosebită acum economisirii banilor și angajamentelor față de oamenii apropiați din viața noastră, inclusiv față de noi înșine. Prin urmare, să nu neglijăm rutina de îngrijire personală.

Aspecte astrale

Este o perioadă de confort și stabilitate, necesară după goana haotică din timpul zodiei Berbecului. Semnul de pământ al Taurului guvernează cea de-a doua casă, a valorilor și a finanțelor, și este un moment bun pentru a reflecta asupra lucrurilor care contează cel mai mult pentru noi și de a atrage ceea ce aduce valoare vieții. Semn fix, Taurul este un motivator pentru a duce lucrurile la bun sfârșit, moment ideal astfel de a finaliza proiectele începute. 

Eclipsa de lună se va petrece pe 30 aprilie în zodia enigmatică a Scorpionului, ceea ce va aduce schimbări colective. În plus, planeta Mercur va fi retrogradă între 10 mai și 12 iunie. Deși asta înseamnă că vom avea probleme de  comunicare, unele semne vor beneficia de oportunități neașteptate în carieră și în dragoste. 

După ce a petrecut mai mult timp în zodia visătoare a Peștilor, planeta Jupiter intră în semnul cardinal de foc al Berbecului pe 11 mai, aducându-ți un val de autoritate, pasiune și independență.

Iată care va fi influența zodiei Taur asupra celorlalte semne:

Berbec

Este o idee bună să-ți revizuziești cheltuielile și bugetul acolo unde este necesar. Până acum ai pus accentul pe sentimentul tău de identitate, așa  că este timpul să revii la lucrurile materiale. În pofida faptului că dorința ta de a cheltui atinge cote maxime,  trebuie să te concentrezi pe construirea securității financiare și să economisești bani. 

Taur

În ultimele luni ai avut neliniști sufletești dar acum este timpul să îți reinventezi imaginea și să impui noi limite. Experimentează în afara zonei tale de confort. Ai luat unele decizii care au adus schimbări majore în viața ta iar acum trebuie să faci alegeri și mai mari, punându-te pe tine pe primul loc. 

Gemeni

Pregătește-te să-ți folosești latura spirituală. Acest sezon este despre explorarea subconștientului și a viselor tale. Așteaptă-te la unele revelații în legătură cu subiectele care te-au preocupat în ultimele luni și rămâi deschis la ce îți trimite universul. Vei obține astfel claritate asupra relațiilor. Este o perioadă bună pentru meditații și practică spirituală. 

Rac

Îți vei manifeta grija față de cei din jur. Cum sunt prieteniile tale acum? Luna trecută a marcat o schimbare majoră în cariera ta iar acum acea energie se va muta către conexiunea ta cu societatea. S-ar putea ca lumina reflectoarelor să nu fie locul tău preferat, dar există un potențial de a face noi conexiuni între colegii tăi. dezvoltă-ți viața socială și menține-ți inima deschisă către noi oportunități.

Leu

Te-ai distrat dar acum este timpul să te apuci de treabă. Este timpul să te ocupi de imaginea publică și profesională, așa că ar fi o idee bună să te gândești dacă ești mulțumit de direcția în care te îndrepți. Poate ești foarte ocupat la serviciu și ai șanse mari de a-ți schimba cariera sau de a obține promovarea pe care o meriți. Nu-ți fie teamă să-ți asumi meritul pentru lucrurile pe care le faci. 

Fecioară

Ești pregătit să mănânci puțin și să te deschizi spre dragoste. Poți face o călătorie de autocunoaștere. Nu te speria că te îndepărtezi de drumurile bătătorite prin exploararea unor noi culturi și practici. Ai făcut progrese majore în modul în care te conectezi cu celilalți. Acum, este timpul să reflectezi asupra tuturor modurilor în care ai crescut și spre ce te îndrepți.

Balanță

Pregătește-te pentru că acest sezon este despre catharsis. La ce trebuie să renunți pentru a crește? Este o idee bună să faci un bilanț al vieții tale, în special al relațiilor tale, și să fii realist cu nevoile tale. Poate este nevoie să te bazezi pe ceilalți mai mult decât de obicei. Nu-ți fie teamă să  ceri ajutor și fii atent la oamenii care par să nu aibă timp pentru tine atunci când ai cea mai mare nevoie de ei. Relațiile se schimbă pentru tine, unele în bine, altele în rău.

Scorpion

Te gândești la iubire? Vulnerabilitatea poate suna ca un cuvânt înfricoșător, dar este necesar pentru intimitatea pe care o cauți. Deschide-ți inima deoarece acest sezon se concentrează pe relațiile tale. S-ar putea să te trezești că faci niște angajamente serioase luna aceasta. Dacă ai un partener stabil, acum ar putea fi momentul să faci următorul pas în relația ta. Te vei simți mai romantic și mai deschis cu emoțiile tale în această perioadă, așa că spune-ți părerea în această lună.

Săgetător

Dorința ta arzătoare de noutate se oprește acum. Acest timp este despre dublarea obiectivelor tale. Încorporează noi obiceiuri în rutina ta zilnică pentru a menține lucrurile picante și distractive. Deși ești cunoscut pentru latura ta distractivă și cochetă, oamenii îți subestimează inteligența și abilitățile. Este timpul să-ți aliniezi obiceiurilor zilnice cu obiectivele pe termen lung.

Capricorn

Te-ai simțit sentimental luna trecută, deoarece viața a fost centrată în jurul casei și familiei tale. Dar acum este despre eliberarea și explorarea plăcerii tale. Încearcă lucruri noi sau revino la hobby-uri uitate. Vei simți mai puțin povara responsabilității deoarece energia aduce o notă lipsită de griji vieții tale. Ia o pauză de la munca ta și lasă copilul tău interior să preia conducerea. Dacă te-ai gândit să începi un nou hobby sau să te reconectezi cu vechii prieteni, acesta este momentul ideal.

Vărsător

Este moemntul să  te conectezi cu rădăcinile tale. Te simți mai nostalgic când îți amintești de viața ta de acasă. Este un moment bun să creezi o legătură cu familia ta sau să îți imaginezi cum ar trebui să fie o familie ideală. Nu-ți fie teamă să stabilești limite cu cei dragi și să te concentrezi pe a-ți transforma casa într-un refugiu sigur. Conversațiile dure creează legături mai puternice, așa că spune-ți părerea. 

Pești

Dacă ai simțit că nu te poți exprima în ultima vreme, plănuiește să elimini în curând acele blocaje de comunicare. Este timpul să-ți deschizi mintea și să profiți de abilitățile tale verbale. Îți va fi mai ușor ca niciodată să-ți comunici gândurile și visele cu ceilalți. În această perioadă te simți mai energic și mai încrezător în visele tale. Totuși, nu  exagera și concentrează-ți această inspirație în proiectele creative pe care să le poți dezvolta în acest an. 

 

×
Subiecte în articol: zodia taur