x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Trei Semne Zodiacale, cel mai puțin afectate în timpul Lunii Noi din 11 ianuarie. „Energia noii luni oferă oportunitatea de a reseta”

Trei Semne Zodiacale, cel mai puțin afectate în timpul Lunii Noi din 11 ianuarie. „Energia noii luni oferă oportunitatea de a reseta”

de Vali Deaconescu    |    10 Ian 2024   •   21:45
Trei Semne Zodiacale, cel mai puțin afectate în timpul Lunii Noi din 11 ianuarie. „Energia noii luni oferă oportunitatea de a reseta”
Sursa foto: Unsplash.com

Prima lună nouă a anului sosește pe 11 ianuarie 2024 oferind tuturor ocazia de a se întoarce la ritmul obișnuit al lucrurilor. Câteva semne zodiacale vor fi cel mai puțin afectate de noua lună din ianuarie, ceea ce înseamnă că se vor simți susținute de cei din jur în timp ce își manifestă scopurile.

Atât fazele de lună plină, cât și cele de lună nouă au o energie puternică, din punct de vedere astrologic. Lunile noi aduc aminte să facem o pauză și oferă oportunitatea schimbării. Acest lucru este valabil în special pentru această lună, deoarece sosește pe 1/11, adică portalul 111 în numerologie, care semnalează un nou început, potrivit Bustle.

Reîmprospătarea naturală a noii luni nu este singurul reset în joc acum. „Soarele și luna fac un pătrat cu nodul nord în Berbec, astfel că binecuvântările vor cere acțiune din partea noastră", spune astrologul Tamerri Ater. Pentru a culege recompensele cosmice, va trebui să depuneți eforturi.

Semnele zodiacale cel mai puțin afectate de noua lună din ianuarie ar trebui să se bazeze pe ceilalți. „Venus în Săgetător face un aspect pozitiv cu nodul lunii și Chiron, ajutându-ne să ne vindecăm și să ne aliniem cu oamenii potriviți", spune ea.

Dacă ești unul dintre aceste semne, iată cum să canalizezi energia Capricornului în avantajul tău.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni este unul dintre semnele zodiacale cel mai puțin afectate de noua lună din ianuarie. Gemeni, îndreaptă-ți atenția către oamenii din viața ta. Luna nouă de pe 11 ianuarie îți oferă claritatea necesară pentru a lua decizii practice despre viața ta socială, chiar și în fața conflictelor.

Această lună nouă este în Capricorn, orientată spre carieră, așa că este un moment bun pentru a-ți consolida relațiile cu colegii. „Cu soarele și luna în pătrat cu nodul nord în casa ta a prietenilor, gândește-te de două ori în legătură cu parteneriatele tale de afaceri cu oameni pe care nu i-ai cercetat suficient", spune Ater. „Doar pentru că sunteți prieteni nu înseamnă că ați face afaceri bune împreună."

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioara este unul dintre semnele zodiacale cel mai puțin afectate de noua lună din ianuarie. Sărbătorile s-au încheiat, dar poți să te bucuri încă puțin de plăcerile simple, Fecioară. Indiferent dacă te-ai bucurat de cumpărături care au pus la încercare bugetul sau de somnul de la prânz, nu vei întâmpina dificultăți în a reveni la rutinele tale obișnuite. „Energia noii luni oferă oportunitatea de a reseta", spune Ater.

Acesta este un moment excelent pentru a începe un proiect artistic nou. „Fii creativ în modul în care aduci un sentiment de uimire copilărească în viața ta", spune Ater. „Îți plac planurile, deci dacă trebuie să faci unul, chiar și pentru recreere, fă-o."

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este unul dintre semnele zodiacale cel mai puțin afectate de noua lună din ianuarie. Ai multe pe cap, Vărsătorule. „Este momentul să evaluezi ce trebuie să renunți înainte să înceapă sezonul aniversar al zodiei tale. Aceasta ar putea fi vorba despre prietenii sau relațiile care nu mai funcționează", spune Ater.

Timpul petrecut singur nu trebuie să fie plictisitor sau obositor. O rutină de îngrijire personală plăcută te poate pregăti pentru sezonul Vărsătorului cu ochi proaspeți și inimă deschisă.

×
Subiecte în articol: Luna luna noua resetare capricorn horoscop