x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Luna Nouă în Săgetător: Așteaptă-te la schimbări uriașe pe toate planurile!

Luna Nouă în Săgetător: Așteaptă-te la schimbări uriașe pe toate planurile!

de Andreea Tiron    |    10 Dec 2023   •   00:10
Luna Nouă în Săgetător: Așteaptă-te la schimbări uriașe pe toate planurile!
Sursa foto: Hepta

Pe 12 decembrie are loc Luna Nouă în Săgetător. Când soarele trece prin Săgetător, există un sentiment de speranță și aventură. Luna nouă în Săgetător, care are loc în decembrie 2023, poate aduce posibilități nesfârșite pentru fiecare semn zodiacal.

Potrivit hindustantimes.com, este momentul să vă concentrați pe creșterea personală fără a lăsa experiențele trecute să vă tragă înapoi. 

Chiar dacă luna nu este vizibilă, este o perioadă plină de posibilități și șanse pentru noi începuturi. Este ca și cum ai planta o sămânță care ar putea crește în ceva mare în următoarele șase luni. Folosiți acest timp pentru a explora idei noi și pentru a vă extinde conștientizarea.

Berbec
Gândește-te la viitorul tău cu încredere! Luna nouă te încurajează să încerci lucruri noi și să înveți. Aveți încredere în ceea ce simțiți și urmați-vă visurile. Această lună nouă este ca un ghid, care te conduce într-o călătorie mare către destinul tău.

Taurul
Există ceva adânc îngropat în tine. Această lună nouă se referă la schimbări și se petrece într-o parte a vieții tale conectată la relații intense. Îți spune să fii sincer despre ceva ce ai păstrat ascuns în tine. Chiar dacă preferați să păstrați lucrurile în privat, nu lăsați frica să vă împiedice să încercați ceva nou. 

Gemeni
Dacă ești blocat și te gândești la o relație din trecut, luna nouă sugerează că este timpul să o renunți și să mergi mai departe. Jupiter, ghidând această lună, luminează valorile și comportamentele tale ascunse care nu se potrivesc cu cine ești cu adevărat. Nu te abține doar pentru a le face pe plac altora. În curând, o conversație despre relații ar putea apărea din nou, mai ales că Jupiter se conectează cu vorbărețul Mercur înainte de a retrograda. Această lună face echipă și cu Nodul Nord al Destinului, împingându-te să te afirmi pe tine și abilitățile tale unice. Această lună nouă vă ajută să vă îmbunătățiți viața de zi cu zi.

Rac
Această lună nouă se concentrează pe prieteniile tale, implicarea în comunitate și sentimentul că aparții unui grup. Este mementul să te gândești la ceea ce contează cu adevărat pentru tine din punct de vedere social. Luna se aliniază cu Nodul Nord din Berbec, cerându-vă să acordați prioritate creșterii personale și profesionale.

Leu
Este posibil ca abordarea ta la muncă să nu se potrivească cu ceea ce îți dorești cu adevărat. Luna nouă din decembrie se petrece într-o parte a vieții tale legată de creativitate și exprimare de sine. Jupiter, de asemenea activ, se află într-un loc legat de autoritate și carieră. Te încurajează să-ți îmbini pasiunea cu jobul. Această lună îți oferă încrederea de a-ți rescrie povestea și de a te exprima cu adevărat. 

Fecioara
Modul tău de a vedea lucrurile s-ar putea să nu fie întotdeauna corect. Această lună nouă, legată de Jupiter într-o parte a vieții tale care implică perspective și credințe, aduce noi începuturi în viața ta personală. Te provoacă să renunți la poveștile vechi care nu te ajută să crești. Ar putea exista probleme cu onestitatea și secretele în relații. 

Balanță
Chiar dacă nu poți prezice viitorul, concentrarea asupra obiectivelor tale pe termen lung este benefică. Luna nouă în Săgetător sugerează să vorbiți și să căutați sprijin în mediul înconjurător. Influența lui Jupiter sfătuiește să aveți conversații necesare, dar incomode, în special despre problemele de acasă și de familie. 

Scorpion
Dacă angajamentele tale nu dau rezultatele dorite, este timpul să iei în considerare un plan alternativ. Influența lui Jupiter în zona ta relațională se aliniază cu această lună nouă din zona ta de confort și finanțe. Este o oportunitate de a te gândi mai mult la siguranța financiară și la stima de sine. Influența Nodului Nord îți oferă încrederea necesară pentru a face față noilor provocări legate de sănătatea și productivitate. Rămâi concentrat pe obiectivele tale.

Săgetător
Lună nouă fericită și La mulți ani tuturor Săgetătorilor! Cu luna în zodia ta, te simți plin de energie și gata de creștere. Influența lui Jupiter  te îndeamnă să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat și care aduce rezultate. Este timpul să renunți la orice inhibiție a dragostei și să-ți prioritizezi fericirea, chiar dacă aceasta este diferită de așteptările familiei. O conversație despre finanțe și structuri personale, cum ar fi parteneriatele, este crucială acum.

Capricorn
De obicei ești autonom, dar această lună nouă îți arată dragostea și sprijinul din jurul tău. Pe măsură ce ziua ta de naștere se apropie, fă-ți timp pentru a te reîncărca cu energie pozitivă. Această lună activează vindecarea și odihna pentru tine. Având influența lui Jupiter și o legătură cu Mercur, este în regulă să schimbați planurile de vacanță dacă este necesar. Ai încredere în instinctele tale și ascultă-ți corpul în această perioadă de reînnoire.

Vărsător
Conectează-te cu comunitatea, dar păstrează opțiunile deschise! Luna nouă vă evidențiază prieteniile și modul în care vă potriviți în grupuri. Influența lui Jupiter asupra vieții tale emoționale și a familiei ar putea aduce amintiri din trecutul tău. Schimbările acasă sau în tradițiile de sărbători ar putea provoca o oarecare tensiune, dar există șansa de a cunoaște oameni noi, cu idei similare. Ești îndemnat să preiei conducerea acum. 

Pești
Peștii nu se ascund în spatele așteptărilor altora. Ești grozav la adaptare, așa că de ce să nu folosești această abilitate în roluri publice? Această lună nouă din zona ta de carieră te încurajează să ieși din zona ta de confort pentru creștere. Reînnoiește o parte din viața ta legată de imaginea ta publică. Influența lui Jupiter sugerează explorarea oportunităților în cercurile tale profesionale și educaționale. Ține minte, ai mai mult talent decât crezi!

Community Verified icon

Community Verified icon

×
Subiecte în articol: luna noua sagetator decembrie 2023 horoscop