x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Mercur în zodia Leului vă ajută să obțineți ceea ce vă doriți

Mercur în zodia Leului vă ajută să obțineți ceea ce vă doriți

03 Aug 2020   •   16:04
Mercur în zodia Leului vă ajută să obțineți ceea ce vă doriți
Sursa foto: pixabay.com

Gândurile, planurile, conversațiile noastre vor fi mai directe pe măsură ce Mercur intră în zodia Leului, pe 4 august. Planeta inteligenței va rămâne în acest semn de foc până pe 19 august, scrie yourtango.com.

Mercur guvernează comunicarea, de la gânduri, la cuvintele pe care le rostim. 

În mod normal, Mercur se mișcă repede, neîndepărtându-se prea mult de lângă Soare. Cu toate astea, din cauza mersului său retrograd, de luna trecută, acum deplasarea sa este mai lentă. 

Pe măsură ce își revine la mersul direct, ne vom simți eliberați de blocaje. 

Ce se va întâmpla în timpul tranzitului planetei Mercur prin zodia Leului

Mercur este cunoscut sub numele de mesagerul cu aripi. Deși retrogradarea sa ne poate provoca erori de comunicare, acest lucru poate fi un avantaj pentru noi.

În prezent, plecăm dintr-un tranzit extrem de lung în zodia Racului, unde Mercur ne-a determinat să explorăm sentimentele în profunzime,  începând cu 28 mai și terminând pe 4 august. În acest interval s-a întors din drum, permițându-ne să obținem mai multă claritate în ceea ce ne-am dorit.

Domeniile de aprofundare au fost cele ale Racului, despre familie, casă, relații intime și iubirea de sine. 

Pentru o planetă care schimbă zodiile la fiecare trei săptămâni, să petreacă atât de mult timp într-un semn a fost dificil uneori, mai ales pentru noi. Ni s-a cerut să săpăm adânc în mintea noastră și să împărtășim toate lucrurile despre care nu vorbim, în mod normal. 

Acum, după ce intră în Leu, nu vom putea să respirăm ușurați, imediat. Cu toate astea, vom remarca o diferență semnificativă  în privința motivației pe care o vom simți să vorbim, să avem acele conversații pe care le considerăm necesare. 

În momentul acestui tranzit, pe 4 august, vedem și Luna plină în Vărsător, precum și alte aspecte cu Uranus și Saturn.

Împreună, multe dintre aceste alinieri de planete reprezintă un moment de iluminare, în care se întâmplă ceva important, care ne va schimba direcția pentru totdeauna.

Mercur în Leu nu poartă această energie doar de unul singur, dar joacă un rol important în spunerea adevărului și lăsând pasiunea să fie busola care îl ghidează.

Este important să recunoaștem, însă, că această energie a Leului va fi de scurtă durată, deoarece Mercur se va muta în Fecioară, pe 19 august. Așadar, în timp ce putem experimenta acel moment iluminării și ne vom simți motivați să ne exprimăm și să vorbim, cel mai important este să profitatăm de oportunitățile pe care le avem.

Așadar, nu renunțați la ceea ce simțiți astăzi, deoarece sentimentele voastre au un motiv. Iar să înveți să asculți asta este o lecție importantă.

Ce lupte va aduce în viața noastră Mercur în Leu

Chiar dacă intrarea lui Mercur în Leu este o veste bună, acest lucru nu înseamnă că vom fi scutiți de provocări.

În primul rând se încheie un tranzit prin Rac, în care au predominat emoțiile. 

Energia Leului va fi acum benefică dar poate fi și o tranziție mai grea decât altele pentru că trebuie să trecem de la a ne cufunda în emoții, la a acționa asupra lor, ceea ce nu este întotdeauna ușor. 

Se mai adaugă și Luna Plină, care pare a fi de natură seismică, și va aduce schimbări și oportunități neașteptate în viața noastră. 

Deși tot ceea ce se întâmplă este întotdeauna pentru binele nostru, nu înseamnă că nu va fi o luptă.

Ponderea energică din ambele evenimente se va simți puternic, scoțând în evidență aspecte din viața noastră pe care trebuie să le ștergem și arătându-ne direcția pe care o vroiam de ceva timp. 

Este o întâlnire a lumilor în multe feluri, iar Mercur în Leu ne ajută să rămânem încrezători, siguri de noi, pasionați.

Cu toate acestea, pentru a întruchipa cu adevărat energia acestui semn, trebuie să fim pregătiți să integrăm lecțiile zodiei Racului. Recunoaștem că darul oricărui lucru este adesea deghizat în provocare, dar cu cât putem să ne orientăm mai bine în ceea ce apare în acest moment, cu atât vom putea să-l integrăm mai profund, astfel încât să obținem cel mai mult din el.

Ce succes ne pregătește Mercur în Leu, după ce trece Luna plină

 

Chiar dacă s-ar putea să ne simțim agitați și nesiguri, pe măsură ce își începe Mercur tranzitul prin Leu vom simți o eliberare, cu atât mai mult cu cât scăpăm și de Luna plină.

Comunicarea nu va mai fi cenzurată. Dacă până acum ne-am străduit să purtăm o conversație importantă, acest tranzit ne va permite să fim curajoși, indiferent ce avem de spus. 

Vom spune adevărul, indiferent dacă altora le place sau nu, nimeni nu ne poate spune că greșim pentru că simțim într-un anumit fel. 

Mercur în Leu insuflă încredere, zel, spirit jucăuș, dar și un pic de dramă. Orice vom spune, vom fi auziți tare și clar de persoanele din jurul nostru. 

În timp ce Mercur se deplasează prin Leu, planeta Venus se mută în Rac. Aceasta înseamnă că vom avea un Mercur gata să ne facă să vorbim din inimă și cu încredere, în timp ce Venus și-a dat seama, în sfârșit, de câteva răspunsuri la întrebări importante, la care nu a putut să răspundă în faza ei post-retrogradă.

Aceste două planete pot funcționa bine împreună, așa că suntem capabili să exprimăm nu doar ceea ce simțim, ci și ceea ce ne dorim.

Pe măsură ce aflăm mai multe despre propriul nostru adevăr realizăm că, dacă nu suntem siguri pe noi, atunci nu suntem convingători și, prin urmare, nici ceilalți nu ne vor crede. 

Acest tranzit ne ajută să realizăm că singura cale pentru a obține ceea ce ne dorim este să ne purtăm ca și cum știm că merităm viața pe care o vrem.

 

 

×
Subiecte în articol: zodii horoscop mercur leu lună plină