x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul săptămânii 27 mai - 2 iunie 2024, cu Mihai Voropchievici: Iese soarele pentru Scorpioni! Vor reuși pe toate planurile

Horoscopul săptămânii 27 mai - 2 iunie 2024, cu Mihai Voropchievici: Iese soarele pentru Scorpioni! Vor reuși pe toate planurile

de Redacția Jurnalul    |    26 Mai 2024   •   01:00
Horoscopul săptămânii 27 mai - 2 iunie 2024, cu Mihai Voropchievici: Iese soarele pentru Scorpioni! Vor reuși pe toate planurile
Sursa foto: Captură Adevăruri Ascunse

Berbecii sunt visători, Gemenii se simt abandonați, iar Leul este simbolul reușitei totale

Horoscopul săptămânii 27 mai - 2 iunie 2024, prezentat de Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse:

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecul va deveni mai visător. Se întoarce în trecut, îl copleșesc amintirile, e mai pasiv, nu-l prea interesează. E mai familist, adică se ocupă mai mult de casă. Seara sau noaptea devine noctambul şi începe să viseze. Tu vorbești cu el, dar el nu te aude. Nu e lucru rău sau o faptă mai puțin plăcută, pentru că în final, el, având o mare receptivitate, va capta toate emoțiile celor din jur. Pentru că are și el dreptul ca o săptămână să fie apăsat de emoții puternice și să-și reconsidere toate amintirile din trecut. Mai rar vezi Berbeci făcând astfel de lucru. Dar uite, acum se întâmplă să se odihnească și ei.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Începutul unei noi acțiuni, deci e o activitate profesională care este încununată cu reușită și cu o realizare materială pozitivă. Exact ceea ce își doresc Taurii.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Prea multe iluzii, prea multă rea-credință din partea celor din jur. Se simt abandonați, trădați, sunteți prizonierii unei situații și nu puteți face mare lucru pentru moment. Astea sunt practic reversul medaliei la binefacerile pe care voi le-ați făcut cu o săptămână înainte.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Un bulgăre de foc care aduce schimbare pozitivă, o schimbare de situație benefică, ceva deplasări.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Veți reuși pe toate planurile. Este simbolul reușitei totale, o reușită excepțională, cu deznodământ fericit al unei situații care v-a fost dată.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

O săptămână când bună, când rea, când cu pasiune, când cu supărare, când cu posesivitate, când cu sentimente exclusive, când cu gelozie, când cu duritate și supărare, în urma unor manevrări de bani. Deci aveți grijă cu manevrați banii, că s-ar putea să aveți și ceva pierderi financiare.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanțele renasc. Au nevoie de mai multă libertate, simt că trebuie să se salveze dintr-o situație care a fost dificilă până acum, dar cu toate astea, veștile pe care le primesc sau întoarcerea unei persoane dragi va face ca starea voastră de sănătate și tonusul să fie benefice.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

A ieșit soarele la Scorpioni. Ei ies acum să se încălzească. Fericire și reușită pe toate planurile. Așa că vă veți afirma, vă vor fi recunoscute meritele, clarificați o situație care v-a dat ceva bătăi de cap. Dați dovadă de mare vitalitate și aveți succes în absolut ceea ce întreprindeți.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Sunteți într-o săptămână care vă oferă o protecție foarte puternică. Protecția vine din partea unei personalități marcante sau a unei persoane cu autoritate. Să fiți încrezător, deoarece sunteți pe calea cea bună, chiar dacă voi nu prea aveți câteodată încredere că ceea ce face cineva pentru voi e în folosul vostru.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

E o săptămână în care corespondați, telefoanele sună non-stop, primiți mesaje. E posibil să faceți și o deplasare, urmând chiar și o reuniune de familie. Pentru cei fără obligații amoroase apare o atracție, dar este mai mult intelectuală decât fizică.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

O săptămână de ambiguitate, de ezitare, de îndoială, de dualitate, tendința de a face o alegere, dar undeva pasivitatea nu prea vă lasă să acționați. Dacă vreți să aveți reușită, trebuie să reflectați înainte de a acționa.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Pești

Aveți o energie bine canalizată, aveți forța activă și dominați situația. Sunteți plini de dinamism, combativitate, iar aceste lucruri vă aduc reușita în căutarea de raporturi post-pasionale. Forța voastră de atracție fizică și magnetică e la cote foarte înalte.

×