x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Nativii din aceste zodii pot fi cei mai buni terapeuți

Nativii din aceste zodii pot fi cei mai buni terapeuți

de Moira Dună    |    23 Apr 2024   •   09:00
Nativii din aceste zodii pot fi cei mai buni terapeuți
Sursa foto: Hepta

Nativii din trei zodii pot fi terapeuți excelenți.

1. Rac
Racii sunt grijulii, empatici și intuitivi, ceea ce îi face terapeuți excelenți. Ascultă cu atenție problemele celorlalți, astfel încât pacienții lor se simt auziți și înțeleși. Le este confortabil să-și spună problemele, chiar și pe cele mai dureroase ori jenante întrucât Racii știu să creeze un spațiu sigur.

2. Fecioara
Orientată spre detalii, Fecioare poate fi un bun terapeut datorită naturii sale sistemice și analitice. Este capabilă să înțeleagă chiar și cele mai subtile semne că un pacient are probleme și îl ajută să meargă pas cu pas pe calea vindecării. Condustă de Mrcur, planeta comunicării, Fecioara este un ascultător atent și plin de compasiune. Este, de asemenea, incredibil de amabilă și îi place să aibă grijă de ceilalți.

3. Gemeni
Gemenii sunt pricepuți să exprime și să înțeleagă emoțiile, având și o fire curioasă. Sunt astfel hotărâți să ajungă la originea luptelor interne și nevoilor de bază ale unui pacient, ajutându-l să scape de durere. La fel ca Fecioara, Gemenii sunt  conduși de Mercur, dar mai ales în privința  exprimării ecomțiilor. Aceasta înseamnă că Gemenii își pot ajuta clienții să învețe cum să-și gestioneze acele emoții dificile și, prin urmare, să-și îmbunătățească viața, potrivit collective.world.

 

×
Subiecte în articol: zodii terapeut