x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Solstițiul de vară va aduce noutate și strălucire pentru 4 zodii

Solstițiul de vară va aduce noutate și strălucire pentru 4 zodii

de Moira Dună    |    20 Iun 2022   •   15:05
Solstițiul de vară va aduce noutate și strălucire pentru 4 zodii
Sursa foto: Jurica Koletic - Unsplash.com

Solstițiul de vară în emisfera nordică va avea loc pe 21 iunie 2022, în semnul Racului. Pe măsură ce Soarele iese din zodia Gemeni, un sentiment de vigoare și afirmare îi iau locul.

Întrucât Racul este un semn cardinal, de apă, această perioadă se referă la urmărirea activă a siguranței emoționale, confortului și securității, în timp ce pornești aerul condiționat și pui ultima tușă planurilor de vacanță, scrie elitedaily.com.

Deoarece semnele cardinale însoțesc întotdeauna începutul echinocțiului și solstițiilor, nu este surprinzător faptul că acestea vor fi cel mai mult afectate de schimbare. Așa că dacă ești Berbec, Balanță, Rac sau Capricorn, pregătește-te, deoarece Solstițiul de vară 2022 te va afecta cel mai mult.

Ce este solstițiul de vară? Soarele atinge punctul cel mai înalt sau cel mai jos de pe cer. Deoarece acesta este solstițiul de vară, zilele vor fi mai lungi și nopțile mai scurte. În astrologie, aceasta este o perioadă în care inițierea și acțiunea sunt priorități, mai ales dacă ești Berbec, Rac, Balanță sau Capricorn. Deoarece aceste patru semne s-au născut la începutul primăverii, verii, toamnei sau iernii, ele se dezvoltă în mod natural acum, deoarece se aliniază cu ceea ce urmăresc în mod natural: mișcarea.

Iată cele patru zodii care vor fi cele mai afectate de solstițiul de vară din 2022:

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Este momentul să acorzi prioritate casei și familiei. Deși s-ar putea să nu ți se pară cel mai interesant lucru pe care să-ți concentrezi eforturile, este locul unde  va avea loc cea mai mare acțiune. Viața ta personală va fi favorizată. Va trebui să acorzi importanță modului în care îți asiguri siguranța emoțională. Mediul tău de acasă este calm? Dacă nu, vei avea acum energia necesară pentru a face unele schimbări necesare. Aici îți petreci cel mai mult timp, așa că va trebui să-ți asiguri cel mai sigur refugiu. Ca semn de foc, îți poate fi ușor să treci cu vederea nevoile tale emoționale, dar Solstițiul de vară îți va aminti că acasă este locul în care se află inima.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Acesta este perioada ta, ceea ce înseamnă că vei simți toate senzațiile, chiar mai mult decât de obicei. Vei fi plin de energie și vitalitate, iar dorința ta naturală de confort emoțional și siguranță va fi din ce în ce mai accentuată. Poți începe să observi că ți se acordă mult mai multă atenție decât de obicei. Deși ai tendința să te ferești de lumina reflectoarelor, ești recunoscut pentru abilitățile tale de îngrijire. S-ar putea să fii un magnet pentru cei care caută sprijin emoțional acum, așa că asigură-te că îți pui propriile nevoi pe primul loc. Dacă te simți mai predispus la schimbări de dispoziție și suișuri și coborâșuri emoționale, aceasta este intuiția ta care îți vorbește, deci ascultă ce are de spus.

Balanță (22 septembrie-23 octombrie)

Este timpul tău să strălucești. Vei fi recunoscută pentru rolul tău în lumea ta profesională. Te poți aștepta ca eforturile tale profesionale să fie evidențiate. Acum este momentul perfect pentru a lansa noi activități de afaceri sau a aplica pentru promoția pe care ai urmărit-o. Deși apa și aerul nu se îmbină adesea bine, acum ocazia să te gândești la activitățile tale profesionale actuale. Te simți ca acasă muncind? Dacă nu, fă schimbările de care ai nevoie. Munca este locul în care îți petreci mult timp, așa că este important să te simți confortabil.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Conexiunile romantice și relațiile se află în centrul atenției. Deoarece Racul este semnul tău de opoziție (alias semnul soră), această energie poate fi foarte diferită, dar ciudat de familiară. Acum este momentul să tacorzi importanță nevoilor tale emoționale în relațiile parteneriale și, în timp ce ai tendința de a prefera să te exprimi cu stoicism, este timpul să lași sentimentele tale să conducă. Există o anumită relație care probabil va deveni din ce în ce mai importantă acum și, indiferent dacă este cu un partener romantic, de afaceri sau platonic, cu siguranță te va învăța multe despre propriile tale nevoi. Dacă te simți neîmplinit, acum este momentul să faci unele ajustări.

×
Subiecte în articol: solstitiu de vara