x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodia Taur: Pragmatism, echilibru și răsfăț

Zodia Taur: Pragmatism, echilibru și răsfăț

de Moira Dună    |    20 Apr 2021   •   11:43
Zodia Taur: Pragmatism, echilibru și răsfăț

În perioada 20 aprilie - 20 mai ne aflăm în zodia Taurului. Persoanele născute sub acest semn sunt pragmatice, muncitoare dar iubesc și plăcerile vieții. Astfel, energia sa te va inspira să te focalizezi pe ce ai de făcut însă îți vor reaminti să te oprești și să te bucuri de natură, scrie bustle.com.

Zodia este simbolizată de un taur puternic și stabil care simbolizează hotărârea și încăpățânarea. Semn fix, de pământ, este dominat de planeta Venus, a frumuseții și dragostei. Loialitatea, devotamentul și statornicia sa sunt bine cunoscute. În același timp, sunt senzuali, le place mâncarea bună și luxul.  Are o fire lentă și echilibrată, este răbdător și sănătos. 

Dragoste și relații

Taurul este afectuos, tandru, previzibil. Îi place sexul dar este romantic și vrea să se bucure de confort. Este un partener stabil și calm,  care va rămâne lângă  tine la bine și la greu. 

Zodiile cele mai compatibile cu Taurul sunt semnele de pământ, Fecioara și Capricornul, dar și cele de apă, Rac și Pești. Energia sa se îndreaptă spre lucrurile fine din viață, flori, masaje, parfumuri, bijuterii. 

Dacă Taurul este semnul tău solar

În cazul în care te-ai născut în această zodie, trebuiei să știi că, în timp ce alte semne se lasă purtate de emoții, gânduri, sentimente, tu rămâi conectat în prezent, ai răbdare și ești consecvent, ceea ce înseamnă că este ușor pentru ceilalți să se bazeze pe tine. Sigur, te mai enervezi uneori, atunci când cinvea te grăbește ori te forțează să ieși din zona ta de confort. Îți plac lucrurile bine stabilite, obișnuința nu te plictisește și vrei siguranță, chiar dacă aceasta te împiedică să te dezvolți. Așa încât, rămâi deschis la nou, acceptă și alte feluri în care poți să acționezi, chiar dacă la început te sperie.

Dacă Taurul este semnul tău lunar

Semnul tău lunar reprezintă partea ta ascunsă, emoțională. Dacă zodia ta lunară este Taurul, atunci ești probabil la fel de pragmatic ca și el atunci când vine vorba de sentimentele tale. Rar Taurul ajunge la concluzii iraționale și preferă să rămână la partea realistă a vieții. Cu toate acestea, dacă cineva îți forțează limitele personale sau te face să te simți nesigur, modul tău de luptă va fi reactivat rapid. Te poți liniști bucurându-te de bucate alese, somn, liniște.

Dacă Taurul este semnul tău în creștere

Semnul tău în creștere reprezintă sinele tău de suprafață, versiunea pe care o prezinți lumii exterioare. Dacă acesta este Taur atunci te arăți puternic, stabil dar și ușor accesibil, o persoană cu care se poate discuta. Nu ești spontan deoarece preferi să respecți o rutină, însă ieșirile ocazionale de la drumul stabilit te vor ajuta să-ți extinzi orizonul și să-ți suprinzi prietenii. 

În perioada din an dominată de aceată zodie, toți vom fi mai calmi și mai hotărâți, dar vom dori să ne și răsfățăm.

 

×
Subiecte în articol: horoscop taur