x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cum reacţionează la nervi, fiecare nativ în parte, în funcţie de zodie

Cum reacţionează la nervi, fiecare nativ în parte, în funcţie de zodie

de Redacția Jurnalul    |    13 Oct 2024   •   20:20
Cum reacţionează la nervi, fiecare nativ în parte, în funcţie de zodie
Sursa foto: unknown

Dacă te întrebi cum reacționează zodiile atunci când se enervează, astrologii îți dezvăluie în detaliu ce se întâmplă cu fiecare nativ în parte atunci când o situație îl deranjează.

Fiecare persoană își gestionează sentimentele de furie și frustrare în mod diferit. Furia este o emoție completă. Semnele zodiacale pot să reacționeze diferit la sentimentele de furie pe care  le experimentează de-a lungul vieții, scrie catine.ro

Semnele zodiacale pot influența personalitatea unui om. Felul în care reacționăm atunci câns trăim anumit esentimente poate fi puternic influnețat de zodia în care ne naștem. Unele zodii se enervează cu ușurință, în timp ce altele tratează situațiile tensionate cu grijă și răbdare.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec

Berbecul este cunoscut pentru faptul că se enervează cu ușurință. Când sunt frustrați, Berbecii își arată deschis furia. Limbajul trupului arată totul despre tine. Vestea bună este că Berbecul se calmează destul de repede după ce își exprimă nemulțumirea.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurul tinde să facă multe compromisuri înainte de a-și arăta furia. Acest nativ are resentimente și ține în sine problemele pe care le experimentează.

Taurii refuză de multe ori să spună ce anume îi deranjează, dar vor face ca lucrurile să fie cunoscute prin alte metode.

Gemeni

Gemenii sunt spirituali și atenți atunci când se confruntă cu sentimente de furie. Sentimentele de frustrare le scapă în mod reactiv. Natura lor dualistă le permite să aibă spațiu pentru mai multe perspective. În cele mai rele momente, ei pot ataca verbal.

Rac

Racul este cunoscut pentru natura sa sensibilă care se ascunde în spatele exteriorului său dur. Prin urmare, furia poate fi o emoție complexă și greu de procesar. Frecvent vor deveni acizi în replicile pe care le folosesc. Racii au nevoie de timp de reflecție în singurătate pentru a se aduna după o ceartă, spune Astrology.com.

Leu

Leii sunt cunoscuți pentru flerul lor teatral atunci când sunt furioși, devenind mândri și expresivi. Aceste semne de foc, fără îndoială, își fac cunoscute frustrările și cer respectul celorlalți atunci când le sunt încălcate limitele.

Fecioară

Fecioara este cerebrală și tinde să intelectualizează emoțiile. Prin urmare, poate avea o relație complicată cu furia. În loc să izbucnească cu o energie de foc acest semn de Pământ poate deveni mai deschis și mai critic. Ei pot evidenția defectele unei persoane pentru a se apăra. Totuși, Fecioarele pot rezolva conflictele cu ajutorul comunicării raționale.

Balanță

Balanța luptă pentru dreptate într-un mod sănătos. Balanțele tind să exteriorizeze sentimentele și să aducă argumente valide atunci când sunt furioși. O Balanță se va retrage sau va alege să se izoleze atunci când este nervoasă.

Scorpion

Scorpionul își exprimă sentimentele cu intensitate. Furia lor poate acapara întreaga încăpere, spune YourTango.com. Scorpionii tind să fie rezervați în ceea ce privește sentimentele lor, dar nu fac acest lucru când este vorba despre sentimentele de furie.

Săgetător

Săgetătorul este o carte deschisă și nu se teme să se exprime real atunci când este supărat. Ei vor să le spună celor din jur exact cum se simt și nu pot rezolva tensiunile decât prin conflict. Acești nativi pot fi destul de agresivi în timpul unui moment tensionat.

Capricorn

Capricornul tinde să aibă o personalitate rezervată și preferă să-și păstreze sentimentele pentru sine. Ei tind să fie atenți atunci când își exprimă furia și supărarea. Capricornii așteaptă să se stingă conflictul interior înainte de a se afișa în fața celorlalți.

Vărsător

Vărsătorul tine să se simtă inconfortabil atunci când trăiește sentimente de furie. Acești nativi preferă singurătatea în astfel de momente. Vărsătorii nu vor să se confrunte cu ceilalți atunci când sunt deranjați de o situație.

Pești

Peștii pot fi destul de rezervați. Acești nativi vor experimenta fruia cu lacrimi în ochi, spune YourTango.com. Ei tind să evite confruntarea de teama de a răni pe cineva, de a pierde o conexiune sau de a fi înțeles greșit.

×
Subiecte în articol: zodii nativi nervi