x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Antivirus pentru liniştea noastră: suita ESET 7

Antivirus pentru liniştea noastră: suita ESET 7

de Alexandru Radescu    |    17 Oct 2013   •   16:44
 Antivirus pentru liniştea noastră: suita ESET 7

ESET a lansat cea de-a 7-a generaţie a suitelor de securitate informatică destinate utilizatorului final: NOD32 Antivirus şi Smart Security. Între caracteristicile tehnice noi, funcţii precum Exploit Blocker, Scanerul Avansat de Memorie, Scutul de Vulnerabilitate şi Scanerul Social Media (v.2).

Preţul pentru NOD32 Antivirus începe de la 160 lei (un PC/un an) iar pentru Smart Security de la 245 lei (un PC/un an).

Exploit Blocker: această caracteristică are drept ţintă procesul de exploatare a aplicaţiilor vulnerabile, prin urmare acţionează generic, independent de conţinutul sau ataşamentul malware care în final poate infecta PC-ul. Oferă protecţie împotriva conţinutului malware nou şi neclasificat încă, ameninţări cunoscute sub numele de zero day threats.

Scanerul Avansat de Memorie: intervine ca o metodă post-execuţie, având scopul de a detecta seturile malware deosebite pe care celelalte tehnologii nu le-au reperat. Scanerul ajută în special la protejarea împotriva conţinutului malware care încearcă în mod activ să evite detecţia prin utilizarea diferitelor tehnici de mascare.

Scutul de Vulnerabilitate: o extensie a firewall-ului personal inclus în ESET Smart Security, funcţionează la nivel de reţea şi protejează împotriva expoatărilor unor vulnerabilităţi cunoscute din protocoale de reţea.

Scanerul Social Media: monitorizează atât conturile utilizatorului, cât şi pe cele ale prietenilor lui, oferindu-i utilizatorului posibilitatea să aleagă, pentru detectarea malware-ului, între scanările la cerere sau cele automate. În afară de scanarea superioară a contului de pe Facebook se extinde de asemenea protecţia şi la nivelul contului Twitter al utilizatorului. În Centrul de Securitate este afişat nivelul actual de confidenţialitate din setările de pe Facebook şi Twitter, cu sugestii de modiicări ale profilului ce sunt menite să crească nivelul de confidenţialitate.


 

×