x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Floriile la Muzeul Naţional de geologie

Floriile la Muzeul Naţional de geologie

de Vasile Surcel    |    08 Apr 2009   •   00:00
Floriile la Muzeul Naţional de geologie

Institutul geologic al României organizează la Muzeul Naţional de Geologie, în perioada 10-12 aprilie 2009, un evantai de evenimente reunite sub genericul "Poveştile Pământului de Florii".



Este vorba despre o serie de manifestări dedicate acestei sărbători tradiţionale, concretizate într-o diversitate de forme şi culori, reunite pe standurile cîtorva expoziţii cu vînzare.

Fiecare dintre acestea este concepută ca o "poveste" a Pământului, spusă şi pusă în legătură cu diversele viziuni şi forme de manifestare a tradiţionalei sărbători a Floriilor. Iar pentru că tot sunt zilele "Floriilor", tot acolo va funcţiona şi o expoziţie cu vînzare de flori, organizată de firma Muntenia Garden.

În acelaşi timp, toţi musafirii care vor călca pragul Muzeului Naţional de Geologie, se vor putea bucura şi de tradiţionala expoziţie de podoabe din pietre semipreţioase organizată de membrii Asociaţiei Mineralogilor, Paleontologilor şi Gemologilor Amatori din România.

Expoziţiile vor fi deschise zilnic, în perioada 10-12 aprilie între orele 10,00- 18,00. Preţul întreg al unui bilet de acces este de 7 lei, iar preţul redus, de 4 lei.

×
Subiecte în articol: special