x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Antispyware gratuit pentru statiile de lucru

Antispyware gratuit pentru statiile de lucru

18 Mai 2006   •   00:00
Antispyware gratuit pentru statiile de lucru
TIPS & TRICKS > SECURITATE INFORMATICA
Pagina protejata de BitDefender
BitDefender a anuntat lansarea unei noi versiuni a solutiilor sale de securitate, BitDefender Standard si BitDefender Professional Plus. Noua versiune include acum protectie permanenta impotriva aplicatiilor de tip spyware, programe care ameninta intimitatea utilizatorilor de calculatoare si buna functionare a sistemelor.

Scutul BitDefender antispyware protejeaza utilizatorii prin scanarea si blocarea spyware-ului in timp real, dar si prin verificarea fisierelor accesate - inclusiv cele primite prin web, mail si transferuri peer to peer.

"Spyware-ul este una dintre problemele actuale. Reprezinta mai mult de 75% din toate aplicatiile periculoase de pe internet, iar rata sa de crestere este foarte mare, atingand 100% pe an. Prin includerea gratuita a protectiei antispyware in cele doua produse dedicate statiilor de lucru am dorit sa aducem un plus utilizatorilor nostri, dar si sa confirmam ca produsele BitDefender au cel mai bun raport calitate/pret", a declarat Nicolae Simon, BitDefender Product Marketing Manager.

Conform unui studiu IDC, veniturile producatorilor de solutii antispyware au depasit la nivel mondial 100 de milioane de dolari in 2005. Conform aceluiasi studiu, cresterea fata de anul 2004 a fost cu 125%, iar pana in 2008 piata antispyware ar trebui sa atinga pragul de 300 de milioane de dolari.

Dincolo de faptul ca reprezinta o amenintare la adresa securitatii celor care folosesc internetul, concretizandu-se in furtul de informatie si ingreunarea sistemelor, exista o adevarata industrie spyware, care genereaza mai mult de 2 miliarde de dolari anual la nivel mondial.

Tehnologia antispyware BitDefender este certificata Checkmark de West Coast Labs pentru 100% eficienta impotriva spyware-ului, iar motoarele antivirus sunt certificate de Virus Bulletin pentru 100% detectie a virusilor aflati in circulatie, CheckMark, ICSA si TÜV.

CE SUNT PROGRAMELE SPYWARE?


Spyware este un termen general ce descrie programele software instalate pe computer fara cunostinta utilizatorilor. Scopul lor este in primul rand analizarea comportamentului utilizatorilor de calculatoare pentru a identifica metodele cele mai bune de publicitate online, precum si furtul de informatii personale. Cele mai populare aplicatii de acest tip sunt programele care afiseaza publicitate, programele care inregistreaza tastele apasate si programele care monitorizeaza sistemul. In afara de acestea, alte tipuri de spyware genereaza ferestre de tip "pop-up", deturneaza pagini de internet, redirectioneaza cautarile de pe internet sau folosesc pagini web false (DNS Poisoning) pentru a fura traficul unor pagini legitime.

SOLUTII COMPLETE


BitDefender este o suita de peste 54 de solutii pentru satisfacerea nevoilor de securitate a mediului IT actual, oferind administrarea eficienta a amenintarilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporatii, in mai mult de 100 de tari.

Realizata pentru a oferi protectie completa retelelor si sistemelor companiilor, gama de solutii BitDefender cuprinde, pe langa produse pentru protectia antivirus, antispam, personal firewall, si solutii de administrare a securitatii. De asemenea, echipa BitDefender ofera consultanta organizatiilor in realizarea si stabilirea politicilor de securitate a datelor pentru retelele de calculatoare. Mai multe detalii, la www.bitdefender.ro.

×
Subiecte în articol: bitdefender antispyware