x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cosmote extinde acoperirea 4G. Vezi care sunt smartphone-urile compatibile din ofertă

Cosmote extinde acoperirea 4G. Vezi care sunt smartphone-urile compatibile din ofertă

de Alexandru Radescu    |    09 Oct 2013   •   16:18
 Cosmote extinde acoperirea 4G. Vezi care sunt smartphone-urile compatibile din ofertă

Reţeaua 4G de la Cosmote România acoperă acum 90% din Bucureşti, a anunţat azi operatorul. Alături de Capitală, reţeaua 4G a Cosmote se mai întinde în Otopeni, Ploieşti, Cluj, Iaşi, Sinaia, Buşteni şi Predeal.

De asemenea, operatorul a introdus în portofoliu, alături de modemuri, smartphone-uri care permit accesul 4G. Reţeaua de generaţia a patra (LTE) permite viteze de descărcare de până la 75 Mbps şi viteze de încărcare de până la 37,5 Mbps.

Clienţii care aleg planul tarifar “Free L” vor beneficia de acces 4G gratuit, prin activarea extraopţiunii Connect Extension+, gratuită pentru cei care optează pentru un terminal compatibil 4G.

Clienţii care aleg oricare alt plan tarifar compatibil 4G vor beneficia la cerere de activarea extraopţiunii Connect Extension+, pentru o taxă lunară de 5 euro (TVA inclus).

Oferta de smartphone-uri compatibile LTE cuprinde: HTC One 32 GB (1.100 lei), Sony Xperia Z (1.670 lei), Samsung S4 mini (700 lei), Samsung Galaxy S4 (1.200) şi Samsung Galaxy S3 LTE (920 lei), toate preţurile fiind cu TVA inclus, cu abonamentul Free L, încheiat pe o perioadă de 2 ani.

.


 

×