x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cum poţi instala aplicaţii iPhone piratate, fără Jailbreaking

Cum poţi instala aplicaţii iPhone piratate, fără Jailbreaking

02 Ian 2013   •   15:44
Cum poţi instala aplicaţii iPhone piratate, fără Jailbreaking

Cei de la Apple trebuie să fi simţit ca un copil în faţa bradului de Crăciun atunci când Installous - principala sursă de aplicaţii iOS pentru posesorii telefoanelor iPhone care trecuseră printr-un proces de Jailbreak - şi-a dat obştescul sfârşit.

Dar, lumea e o junglă, chiar şi atunci când e vorba de lumea biţilor: atunci când un pirat e doborât, răsar doi în loc, Apple trebuie să facă faţă unor noi adversari, noi servicii care permit instalarea pe telefon, printr-o singură atingere de ecran, fără ca aparatul să fi trecut printr-un Jailbreak.

Zeusmos şi Kuaiyong oferă utilizatorilor posibilitatea instalării aplicaţiilor iOS piratate pentru orice dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch. Unul dintre ele are pretenţia de a plăti un soft utilizat pentru instalarea aplicaţiilor, în timp ce celălalt efectuează această operaţie prin intermediul unei aplicaţii web.

Contactat de gizmodo.com, TMZ, unul dintre dezvoltatorii de servicii aflat de 15 ani ca un spin în coasta celor de la Apple, a declarat că procesul reprezintă doar o modalitate pentru instalarea unor aplicaţii homebrew (aplicaţii create fără aportul producătorului oficial), fără a fi nevoie de crearea unui cont de dezvoltator Apple, valabil un an de zile, şi unde s-ar plăti utilizarea lor.

Chiar şi cu această ultimă explicaţie, Apple va trebui să reacţioneze rapid, pentru că pirateria după un Jailbreak, este pentru un utilizator obişnuit relativ incomodă, faţă de pirateria aproape la liber.
gizmodo.com

×
Subiecte în articol: aplicatie iphone jailbreaking