x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget După reevaluarea ofertelor, UTI rămâne câştigătoare a licitaţiei pentru acte civile emise online

După reevaluarea ofertelor, UTI rămâne câştigătoare a licitaţiei pentru acte civile emise online

de Alexandru Radescu    |    21 Mai 2014   •   19:03
 După reevaluarea ofertelor, UTI rămâne câştigătoare a licitaţiei pentru acte civile emise online

În urma reevaluării ofertelor depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului de achiziţie publică “Sistemul Integrat de Emitere a Actelor de Stare Civilă” -  (SIIEASC), Ministerul pentru Societatea Informaţională (MSI) a stabilit câştigătoare asocierea formată din UTI Group (lider al asocierii), CertSign şi AM Project Design & Consulting S.R.L.

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contesaţiilor şi MSI au respins  ofertele depuse de S&T România (lider al asocierii) cu Siveco România, Expert One Research, Frontal Communication, BCS Business Consulting Software şi ROMSYS (lider al asocierii) cu INDRA Sistemas, Mercury 360 Communications, a anunţat Ministerul cu puţin timp în urmă.

În urma contestaţiilor, ofertele pentru proiectul de emitere online a actelor de stare civilă vor fi reanalizate

Eventualele contestații se pot depunde in termen de 10 zile.

Obiectivul general al proiectului care va fi implementat de MSI şi finanţat prin fonduri structurale îl reprezintă îmbunătăţirea şi automatizarea sistemului de depunere a cererilor pentru emitere/eliberare şi eliberarea efectivă a documentelor de stare civilă, bugetul total al proiectului de eliberarea online a actelor de Starea Civilă fiind de 35 milioane de euro. Sistemul integrat de emitere a actelor de stare civilă trebuie livrat înainte de 1 iulie 2015.

Eliberarea online a actelor de Starea Civilă, o super-licitaţie de 35 milioane de euro. Vezi cine sunt fericiţii câştigători!

În cadrul proiectului vor fi scanate şi digitizate toate actele de stare civilă din ultimii 100 de ani, aproximativ 75.000.000 de documente. Proiectul prevede servicii de dezvoltare si implementare, servicii de scanare si stocare a arhivei istorice pentru SIIEASC, furnizarea echipamente hardware - servere şi echipamente de stocare (PC, UPS, imprimante, echipamente comunicatii, certificate digitale) - pentru toate cele 3188 de Unităţi Teritorial Administrative, inclusiv dotarea unui datacenter. Totodată, se vor presta servicii de consultanță în domeniul managementului de proiect, informare și publicitate pentru implementarea proiectului. 


 


 


 

×
Subiecte în articol: acte civile online UTI acte civile