x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Film pentru televizoare speciale

Film pentru televizoare speciale

de Marina Constantinoiu    |    29 Aug 2007   •   00:00
Film pentru televizoare speciale

Regizorul Wong Kar Wai, originar din Hong Kong, cunoscut datorita stilului sau unic de a folosi lumina si culoarea in filme, presedinte al juriului la Festivalul de film de la Cannes in 2006, a creat un scurt-metraj special pentru noua generatie de televizoare Philips Ambilight.





Regizorul Wong Kar Wai, originar din Hong Kong, cunoscut datorita stilului sau unic de a folosi lumina si culoarea in filme, presedinte al juriului la Festivalul de film de la Cannes in 2006, a creat un scurt-metraj special pentru noua generatie de televizoare Philips Ambilight, tehnologie care genereaza efecte luminoase in jurul televizorului, care corespund continutului video. Tehnologie care, sustine producatorul, relaxeaza ochiul.


Filmul "There’s only the sun" va avea premiera mondiala pe 30 august , la Berlin, la Targul International de produse electronice (IFA).

Inspirat de seductia luminii, scurt-metrajul va fi prezentat exclusiv pe ecranele televizoarelor Ambilight, unde lumina si culoarea vor fi aduse la viata intr-o maniera vizuala unica, care ofera audientei o experienta emotionanta. Â

×
Subiecte în articol: IT