x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Fonduri - Nici un leu cheltuit pentru IT

Fonduri - Nici un leu cheltuit pentru IT

de Mihai Manole    |    04 Mar 2008   •   00:00
Fonduri - Nici un leu cheltuit pentru IT

Fondurile structurale din domeniul IT-ului au rămas până acum intacte. Nici un leu nu a fost chelt­uit din cele peste 1.120 de milioane RON (300 de milioane de euro) care ar putea fi accesate de sectorul IT auto­h­­ton în perioada 2007-2013.

Fondurile structurale din domeniul IT-ului au rămas până acum intacte. Nici un leu nu a fost chelt­uit din cele peste 1.120 de milioane RON (300 de milioane de euro) care ar putea fi accesate de sectorul IT auto­h­­ton în perioada 2007-2013. Ministerul Comunicaţiilor şi Teh­no­­­logiei Informaţiei (MCTI) condus de Karoly Borbely (foto) are un Or­ga­nism Intermediar pentru Promo­va­rea Societăţii Infor­ma­ţi­o­nale care ges­tionează proiectele finanţate în ca­drul aşa-numitei Axe Prioritare III-TIC pentru sectorul public şi privat.

 

Posibilităţi. În 2007 puteau fi contractate 10 milioane de euro, bani care au rămas necheltuiţi şi prin urmare “reportaţi”, ei putând fi contractaţi şi anul acesta. Pentru 2008 au fost alocate aproximativ 30 de milioane de euro. În urmă cu o săptămână MCTI a iniţiat sesiunile de informare privind fondurile structurale şi în afara Bucureştiului. Pe site-ul Ministerului pot fi accesate formularele necesare unei cereri de finanţare, precum şi condiţiile de eligibilitate.

×
Subiecte în articol: IT