x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Gears of War

Gears of War

08 Iul 2007   •   00:00

Jocul cu cea mai bună grafică pe XBOX 360, Gears of War, impresionează incă de la primul nivel atăt ca gameplay, căt şi ca detalii, profitănd de rezoluţia High Definition la maxim.

Jocul cu cea mai bună grafică pe XBOX 360, Gears of War, impresionează incă de la primul nivel atăt ca gameplay, căt şi ca detalii, profitănd de rezoluţia High Definition la maxim.

POVESTE. Joci rolul unui fost erou de război căzut in dizgraţie, pe nume Marcus Fenix. El caută să işi spele renumele conducăndu-şi echipa impotriva unei armate de creaturi care ies la suprafaţă din adăncurile planetei pentru a distruge omenirea.

GRAFICA. Jocul este creat şi distribuit special pentru XBOX 360, folosind ca engine grafic Unreal Engine 3 pentru a realiza efecte şi peisaje in High Definition. Acest motor grafic beneficiază de un pipeline de culoare pe 64 de biţi, umbre dinamice şi o grămadă de efecte texturale. Cămpul de luptă şi clădirile sunt excelent realizate, lăsănd impresia de un spaţiu de luptă enorm, asemănător celui din Legacy of Kain: Soul Reaver. Iar dacă asta nu e de ajuns, se pare că jocul se află undeva abia la 80% din maximul graficii pe care compania producătoare Epic Games o poate stoarce de la XBOX 360, aşa că acest joc nu poate fi decăt inceputul unor jocuri cu adevărat realiste. Intrucăt Epic licenţiază motorul grafic mai multor dezvoltatori de jocuri, acesta este numai o privire scurtă in viitorul jocurilor pe console.

GAMEPLAY. Spre deosebire de alte jocuri cu o grafică izbitoare, Gears of War mai are parte şi de altceva, adică de o poveste cinematică de excepţie. Am fost uimiţi de scenele şi dialogurile din joc, luăndu-ne mult timp să ne dăm seama că acestea s-au terminat de mult şi că de fapt acum noi avem controlul asupra caracterului. Sunt atăt de bine integrate in gameplay incăt ai impresia că te uiţi la un film, in care din cănd in cănd ai ocazia să şi joci rolul personajului principal.

Rating: *****

Sunet: Dolby 5.1 Surround

Rezoluţie: HDTV 1080i (1920x1080)

Nr. jucători Online: 2-8

Caracteristici: Suport pentru voce, Soundtrack-uri personalizate

Multiplayer: Split-screen, Xbox Live

Preţ: 267,9 lei

Distribuitor: TNT GAMES

×
Subiecte în articol: jocuri