x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

29 Iul 2005   •   00:00
TELEVIZIUNE INTERACTIVA. Postul TV de muzica - U Televiziune Interactiva, apartinand companiei New Trend Media, a fost inclus si in pachetul extrabasic al societatii de cablu Astral Telecom, in Bucuresti. Pana in prezent, postul U Televiziune Interactiva a putut fi receptionat prin reteaua de cablu RCS, prin sistemul DVB (Digital Video Broadcasting) al Astral in Bucuresti, prin sistemul analogic - pachetul extrabasic Astral Plus - in orasele: Alba-Iulia, Bistrita, Iasi, Bacau, Zalau, Tulcea si Braila si in pachetul basic al Astral in orasele: Constanta si Mangalia. UTV ofera zilnic telespectatorilor sai noutati din lumea show-biz-ului, iar saptamanal difuzeaza UTops - topul 20, alcatuit de tineri, direct pe website-ul utv.ro. De asemenea, prin noua emisiune "U Made by…" ofera posibilitatea telespectatorilor de a intra in direct cu starurile preferate, emisiunea fiind difuzata o data la doua saptamani.

RAPORT IBM Veniturile totale ale IBM, in valoare de 22,3 miliarde de dolari, inregistrate in al doilea trimestru (care includ 557 de milioane de dolari venituri din vanzarile de PC-uri in luna aprilie 2005), au scazut cu patru procente, comparativ cu al doilea trimestru 2004. Excluzand veniturile instrainate ale diviziei de PC-uri, veniturile celui de-al doilea trimestru au crescut cu sase procente, comparativ cu al doilea trimestru 2004. Veniturile diviziei Global Services au crescut cu 6%, ajungand la 12,0 miliarde de dolari in al doilea trimestru.

ACORD INTRE ASTRAL SI ROMTELECOM. Astral Telecom a semnat un acord de acces neconditionat la bucla locala a operatorului RomTelecom. Semnarea acordului permite companiei Astral extinderea operatiunilor comerciale oriunde in tara pentru a lansa serviciile de Internet, date si telefonie. Orasele Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea si Brasov sunt primele localitati in care se vor lansa aceste servicii pe suport xDSL. xDSL este denumirea generica pentru serviciile de tip digital subscriber line - o familie de tehnologii de comunicatii de date ce folosesc ca mediu de transport linia telefonica clasica.

BILANT ERICSSON. Vanzarile companiei Ericsson din prima jumatate a anului au atins 8,99 miliarde de dolari, in crestere cu 15% fata de intervalul similar de anul trecut. Venitul net a fost de 400 de milioane de dolari in acest trimestru si de 820 de milioane de dolari in primele sase luni. In acest trimestru, alte patru noi retele WCDMA s-au lansat comercial, numarul lor ajungand la 65. Compania suedeza este furnizor pentru 38 din aceste retele. In acelasi timp, numarul de abonati a crescut de la 21 de milioane la mai mult de 28 de milioane in acest trimestru.

×
Subiecte în articol: IT trimestru astral