x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Monitor 3D de la Asus, pe piaţă până la Crăciun

Monitor 3D de la Asus, pe piaţă până la Crăciun

de Alexandru Radescu    |    02 Dec 2011   •   12:51
Monitor 3D de la Asus, pe piaţă până la Crăciun

Anuntat la jumatatea lunii octombrie, monitorul LED Asus VG278H 3D ajunge in Romania in pragul sarbatorilor de iarna. Cu o diagonala de 27 de inci, monitorul are un timp de raspuns de 2ms si rata de “reimprospatare' de 120Hz. Va fi disponibil in la un pret aproximativ de 2600 RON (TVA inclusa), in urmatoarele zile.

Monitorul Asus integreaza noua tehnologie Nvidia 3D Vision, iar 3D LightBoost dubleaza luminozitatea imaginilor 3D fara sa creasca consumul de energie.

Monitorul este ergonomic, permitand rotirea, inclinarea si ajustarea pe inaltime. Vine insotit de un emitator Vision incorporat, cu unghi reglabil. Noii ochelari 3D Vision 2 au lentile cu 20% mai mari, un vizor care blocheza lumina si un design mai confortabil, inspirat de gameri.

Emitatorul poate sa urmareasca direct ochelarii activi pentru optimizarea semnalului de receptie in timp ce trei moduri infrarosu 3D (Normal / Compatibil CE/ LAN party) ajuta la eliminarea interferentelor infrarosu de la dispozitivele electronice din preajma.

Inginerii Asus au optimizat monitorul cu Photoshop Gamma pentru sase scenarii comune (Cinema, Noapte, Peisaj, Jocuri, sRGB si Modul Standard).

Pe langa conexiunea la PC prin dual-link DVI-D si D-sub, filmele pe suport Blu-ray si jocurile de pe console pot fi redate pe monitor prin interfata HDMI 1.4.

×