x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Operatorii telecom, în sprijinul clienţilor din zonele afectate

Operatorii telecom, în sprijinul clienţilor din zonele afectate

de Alexandru Radescu    |    29 Ian 2014   •   19:52
Operatorii telecom, în sprijinul clienţilor din zonele afectate

După Vodafone, iată că şi Romtelecom&Cosmote au luat decizia să vină în sprijinul clienţilor din zonele afectate de ninsorile abundente.

Astfel, Romtelecom&Cosmote a anunţat azi că extind cu 7 zile, până la data de 06.02.2014, termenul de plată a facturii pentru abonaţii din zonele în care s-a impus codul galben (Mehedinţi, Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Argeş, Braşov, Covasna, Bacău, Iaşi, Vaslui) şi codul portocaliu (Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Ilfov, Bucureşti, Ialomiţa, Prahova, Buzău, Vrancea, Călăraşi, Constanţa, Tulcea, Galaţi, Brăila).

De asemenea, Vodafone a anunţat pe 27 ianuarie că abonaţii din Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Vrancea, Galaţi, Constanţa, Tulcea, Bacău, Iaşi şi Vaslui, beneficiază de o extindere cu 7 zile a perioadei de graţie pentru plata facturii.

De asemenea, clientii Cartelei Vodafone vor primi 100 de minute şi SMS-uri în reţea, precum si 10 minute şi SMS-uri naţionale, valabile timp de 7 zile, în cazul în care creditul de pe cartelă se află în perioada de graţie. 


×