x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget PlayStation 4, oficial în România de la 1800 lei

PlayStation 4, oficial în România de la 1800 lei

de Alexandru Radescu    |    25 Noi 2013   •   13:42
 PlayStation 4, oficial în România de la 1800 lei

Consola PlayStation 4 va fi lansată oficial în România pe 29 ianuarie 2014, au anunţat azi oficialii companiei nipone, la preţuri începând de la 1800 lei. Cei pasionaţi de jocuri pe console vor putea achiziţiona pachetul promoţional PS4, ce va include consola şi jocul Killzone: Shadow Fall, la preţul de 2000 lei.

“Ne face o deosebită plăcere să putem răspunde în sfârşit la întrebările fanilor şi să anunţăm data care va marca lansarea PS4 în România. Această regiune este foarte importantă pentru noi şi ne bucură faptul că putem lansa pe piaţă noua generaţie de console, însoţită de o gamă completă de periferice, jocuri şi aplicaţii”, a declarat Steve Foster, director de vânzări şi marketing Sony pe regiunea Europa de Est şi Sud-Est.

Tot pe 29 ianuarie se va lansa şi o serie de periferice printre care se numără controller-ul wireless dualshock 4, staţie de încărcare pentru aceasta, dar şi un suport vertical pentru consola PS4. Dualshock 4 vine cu noi senzori de mişcare, difuzoarelor încorporate, bară de lumină, controller-ul wireless putând fi achiziţionat la preţuri care încep de la 270 lei.

Printre titlurile exclusive platformei se numără: Killzone Shadow Fall sau platformer-ul Knack proiectul lui Mark Cerny, unul dintre cei mai influenţi dezvoltatori din cadrul industriei. Studiourile Sony Computer Entertainment lucrează la dezvoltarea a peste 30 de titluri precum InFamous: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast şi Everybody’s Gone to The Rapture. Dintre toate aceste jocuri 20 vor fi disponibile încă în primul an de la lansare, iar 12 nu fac parte din serii deja existente.  

×