x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Precomenzi pentru Counter-Strike: Global Offensive

Precomenzi pentru Counter-Strike: Global Offensive

de Alexandru Radescu    |    08 Aug 2012   •   11:06
Precomenzi pentru Counter-Strike: Global Offensive

Coniderat unul dintre cele mai importante tituluri ale anului pentru gamerii din toata lumea, Counter-Strike: Global Offensive este disponibil pentru precomenzi.

Counter-Strike: Global Offensive este primul titlu Valve Software, producatorul jocului, care va fi distribuit exclusiv in format digital. Pentru acest joc, compania are doar trei parteneri mondiali de distributie, ComputerGames.ro fiind unul dintre acestia.

“Noi vom acoperi 18 tari din Europa de Est, dar si Grecia, Orientul Mijlociu si nordul Africii. Pentru toti fanii din Romania interesati de Counter-Strike: Global Offensive, venim cu o oferta speciala – pretul noului joc este de 10 euro (fara TVA), disponibil prin toate metodele moderne de plata (SMS, card etc.), iar codul de acces va fi trimis prin e-mail, pe data de 20 august', precizeaza Silviu Stroie, General Manager ComputerGames.ro si presedinte al Professional Gamers League.

Toate update-urile viitoare ale jocului vor fi gratuite. Counter-Strike: Global Offensive va introduce noi harti, personaje si arme, alaturi de versiuni actualizate pentru continutul clasic Counter-Strike. De asemenea, vor exista noi moduri de joc, meciuri organizate automat si clasamente online.

Referitor la estimarile in ceea ce priveste vanzarile de licente CS: GO in Romania, Silviu Stroie mizeaza pe 50.000 de unitati, in perioada de precomanda de 14 zile.

“Counter-Strike este cel mai jucat din Romania, avand, la ora actuala, peste 400.000 de jucatori activi. De aceea, ma astept ca noua versiune sa fie bine primita de iubitorii de sport electronic si sa aduca vanzari considerabile, chiar din perioada de precomanda', adauga Stroe.

CS:GO a inceput sa fie dezvoltat incepand cu finalul anului 2010 si este al p joc din serie, si va fi disponibil pentru PC, Mac, PlayStation Network si Xbox LIVE Arcade.

×