x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Protectie de Generatia 10

Protectie de Generatia 10

19 Oct 2006   •   00:00
Protectie de Generatia 10

TIPS & TRICKS > SECURITATE INFORMATICA
BitDefender, divizia de securitate a SOFTWIN, a lansat a zecea generatie de solutii de securitate a datelor. Noua generatie exprima experienta acumulata pe parcursul a zece ani, din care ultimii cinci sub brandul BitDefender. Este cel mai bine vandut produs IT romanesc in lume.
TIPS & TRICKS > SECURITATE INFORMATICA
BitDefender, divizia de securitate a SOFTWIN, a lansat a zecea generatie de solutii de securitate a datelor. Noua generatie exprima experienta acumulata pe parcursul a zece ani, din care ultimii cinci sub brandul BitDefender. Este cel mai bine vandut produs IT romanesc in lume. BitDefender, divizia de securitate a SOFTWIN, a lansat a zecea generatie de solutii de securitate a datelor. Noua generatie exprima experienta acumulata pe parcursul a zece ani, din care ultimii cinci sub brandul BitDefender. Este cel mai bine vandut produs IT romanesc in lume, cu peste 30 de milioane USD absorbtie de piata in 2005 si peste 60 de milioane in acest an, din care 95% export. Vanzarile BitDefender in lume au constituit anul trecut circa 95% din exportul Romaniei de licente software.

Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, Generatia 10 aduce functii noi fata de versiunile anterioare: detectie pentru softurile rootkit, scanarea traficul web si e-mail, precum si cel din retelele de file-sharing, plus protectia datelor confidentiale. De asemenea, a fost modificat considerabil modulul firewall si a fost imbunatatit modulul de detectare, dotat cu tehnologia proactiva B-HAVE.

Gama BitDefender 10 pentru calculatoare desktop contine trei solutii, care se adapteaza diferitelor nevoi de securitate ale utilizatorilor de calculatoare.

BitDefender Internet Security v.10 raspunde cerintelor de securitate ale unui computer conectat la internet. Modulele Antivirus, Firewall, Antispam, Antispyware si Parental Control ofera protectie completa impotriva tuturor amenintarilor informatice: virusi, spyware, spam, incercari de phishing, intruziuni, continut web nedorit. BitDefender Antivirus Plus v.10 integreaza module Antivirus, Firewall, Antispam si Antispyware intr-un pachet de securitate complet, adaptat atat nevoilor utilizatorilor individuali, cat si companiilor. BitDefender Antivirus v.10 este un puternic instrument Antivirus si Antispyware.

"In ultimii doi ani, circa 29% dintre utilizatorii de computere au fost afectati de virusi, spam, spyware, phishing si alte asemenea probleme, consumatoare de timp, dar si costisitoare", a declarat Nicolae Simon, BitDefender Product Marketing Manager. "Aceste date arata clar ca este nevoie din ce in ce mai mult de forme tot mai avansate de protectie pentru consumatori si pentru companii. Incluzand in pachetul sau tot mai multe functii de protectie, BitDefender 10 continua sa ridice stacheta in industria producatorilor de solutii de securitate informatica", a explicat el.

Noua aplicatie de detectare a rootkiturilor ofera protectie suplimentara: identifica soft-urile realizate cu scopul de a ascunde procese care ruleaza, fisiere sau informatii despre sistem si care ar putea permite unui "intrus" accesul in sistem. Navigarea pe internet este mai sigura cu BitDefender v.10, deoarece aplicatia filtreaza in timp real orice amenintare web. Traficul de date (HTTP) si cel e-mail (SMTP) este si el monitorizat, astfel ca orice tentativa de furt de date personale este eliminata.

Produsele se actualizeaza automat, non-stop de pe internet. Actualizarile sunt absolut gratuite pentru posesorii de licenta. Mai trebuie spus ca toti utilizatorii BitDefender beneficiaza de suport tehnic online.

Tehnologiile de scanare antivirus sunt certificate de cele mai importante institutii din domeniu: ICSA Labs, Virus Bulletin, Checkmark, CheckVir si TÜV.
  • Pagina protejata de BitDefender
  • ×
    Subiecte în articol: securitate bitdefender