x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ravinder Takkar, noul Director Vodafone România

Ravinder Takkar, noul Director Vodafone România

de Alexandru Radescu    |    03 Mar 2014   •   18:32
Ravinder Takkar, noul Director Vodafone România

De la 1 mai, Ravinder Takkar (45 ani) va ocupa poziţia de Director Executiv Vodafone România. Ravinder este licenţiat în Informatică al Universităţii Loyola Marymount, Los Angeles. De origine indiană, Takkar este şi cetăţean american şi va fi însoţit în România de familia sa, a anunţat operator cu puţin timp ce în urmă.

Până la 1 mai 2014, cand Ravinder se va alătura echipei din România, Giovanni Chiarelli va prelua pozitia de CEO Interimar al Vodafone România. Giovanni va continua să fie, în acelasi timp, si CTO al companiei, poziţie pe care o ocupă din 2012.

Ravinder Takkar a ocupat pozitia de CEO Vodafone Partner Markets, din ianuarie 2012, până în prezent. Din acest rol, Ravinder a contribuit la cresterea business-ului, prin extinderea prezenţei Vodafone şi adaugarea de noi parteneri, precum Zain Group (Kuveit, Bahrain, Iordania, Arabia Saudita si Irak), Plus GSM (Polonia), Vodafone Brazilia, FarEasTone (Taiwan) si Vinaphone (Vietnam).

Ravinder s-a alaturat echipei Vodafone in 1994 şi a avut numeroase pozitii executive, atat in Vodafone Group, cat si in companiile cu capital comun (joint ventures), printre care: Director Enterprise si Director de Strategie la Vodafone India, Group Manager de Dezvoltare pentru Vodafone Live, CTO la Vizzavi, precum si alte roluri operationale in Vodafone Spania si Vodafone Portugalia. Ravinder a fost membru al Board-ului la Vodafone India si la Indus Towers (joint venture intre Vodafone India, Airtel si Idea).

În perioada decembrie 2010-februarie 2014, la conducerea Vodafone România s-a aflat Inaki Berroeta. De la 1 martie, Berroeta ocupă poziţia de CEO Vodafone Hutchinson Australia.

×
Subiecte în articol: Ravinder Takkar CEO Vodafone Romania