x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cosmote extinde reţeaua 4G la nivel naţional. Vezi cum arată acoperiea şi ce viteze de internet oferă

Cosmote extinde reţeaua 4G la nivel naţional. Vezi cum arată acoperiea şi ce viteze de internet oferă

de Alexandru Radescu    |    03 Apr 2014   •   15:48
 Cosmote extinde reţeaua 4G la nivel naţional. Vezi cum arată acoperiea şi ce viteze de internet oferă

Reţeaua Cosmote 4G a ajuns la 90% din teritoriu şi populaţie în Bucureşti, precum şi în alte 19 oraşe, acoperind aproximativ 40% din locuitorii mediului urban, a anunţat azi operatorul. Alături de capitală, tehnologia de generaţia a 4-a acoperă în prezent Bacău, Botoşani, Brăila, Predeal, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Bragadiru, Jilava, Otopeni, Baia Mare, Piatra Neamţ, Buşteni, Ploieşti, Sinaia, Satu Mare şi Suceava. Noul spectru permite viteze de descărcare de până la 150 Mbps şi viteze de încărcare de până la 50 Mbps.

Reţeaua Orange 4G se extinde în 1000 localităţi

„Până la finalul anului, plănuim să dublăm acoperirea 4G din prezent şi, până în 2015, vom intensifica şi mai mult investiţiile noastre, bazându-ne pe creşterea cererilor consumatorilor şi a ratei de penetrare a smartphone-urilor, acoperind cu 4G/4G+ 100% din zonele urbane relevante. Cosmote îşi uneşte forţele cu Romtelecom investind mai mult de 170 milioane de euro, din care cea mai mare parte va fi alocată pentru optimizarea reţelei”, a declarat azi Bob Konstantinidis, Director Executiv Operaţiuni şi Tehnologie, Romtelecom şi Cosmote România.
Reţeaua Vodafone 4G, accelerată până la 150Mbps

Toţi clienţii noi şi existenţi, care au un SIM şi un echipament compatibile, se pot bucura de vitezele 4G în zonele acoperite dacă aleg un abonament Cosmote Free L sau Cosmote Free XL. Clienţii existenţi, care au deja alt plan tarifar din portofoliul Free cu un preţ lunar mai mare de 8,8 euro (TVA inclus), pot opta pentru extraopţiunea Connect Extension+ pentru doar 5 euro/lună (TVA inclus).


 

×