x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget România, vicecampioană mondială la jocuri video

România, vicecampioană mondială la jocuri video

de Alexandru Radescu    |    02 Noi 2010   •   00:00
România, vicecampioană mondială la jocuri video
Sursa foto: computergames.ro/

Echipa naţională a României, prezentă la IeSF 2010 Grand Final, eveniment anual organizat de Federaţia Internaţională de Sport Electronic, s-a clasat pe locul 2 din 31 de ţări participante. Competiţia a fost găzduită de Daegu (Coreea de Sud).

Potrivit computergames.ro, clasamentul a fost stabilit în funcţie de punctajul obţinut de fiecare membru al echipei naţionale, România fiind singura ţară europeană prezentă pe podium. În 2009, România a obţinut medalia de bronz, fiind şi atunci singura ţară din Europa ce a ocupat un loc pe podium, după Coreea de Sud şi China.

Jucătorii care ne-au reprezentat în acest an sunt:

Ovidiu Pătraşcu (Ovvy), vicecampion mondial World Cyber Games 2006 şi vicecampion IESF Grand Challenge 2009, clasat între primii 4 jucători din lume la FIFA Online 2 în ediţia din acest an.
Crăciun Marius (BeBe), campion mondial World Cyber Games 2008, clasat anul acesta între primii 8 jucători din lume la FIFA Online 2.
Lazăr Silviu (NightEnd) a pierdut la Warcraft 3 în faţa reprezentantului Coreei de Sud care a devenit campion mondial.
Jecan Alexandru (Kramer) a trecut de turul I la Warcraft 3, dar a fost învins de un reprezentant al Coreei de Sud în a doua fază a competiţiei.

×
Subiecte în articol: jocuri