x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Sony Ericsson P990i: Adio, secretara!

Sony Ericsson P990i: Adio, secretara!

de Mihai Manole    |    21 Sep 2006   •   00:00
Sony Ericsson P990i: Adio, secretara!
TELECOMUNICATII > TEST
P990 este cel mai nou smartphone din seria P, de la Sony-Ericsson. Ca si succesoarele sale, foloseste sistemul de operare Symbian, are tastatura QWERTY si touchscreen. Pentru utilizatorii business, poate face toate lucrurile din fisa postului secretarei, cu exceptia cafelei tari de dimineata.

Desi la prima vedere nu se detaseaza prin prea multe de P900/910, P990 este un smartphone mult mai avansat ca si tehnologie, avand pe langa suportul tri-band, suport 3G UMTS si conectare prin WiFi, facand din P990 unul dintre putinele telefoane din lume cu suport wireless.

Rezolutia mult mai mare, de 240 x 320 pixeli si adancimea de culoare de 256K asista excelent aparatul foto de 2 megapixeli cu auto-focus si inregistrare video, iar memoria interna de 80 de mega este completata suficient de card-ul inclus, de 64 de mega.

Sistemul de operare este Symbian OS versiunea 9.1 si contine, pe langa aplicatiile de tip Office, si versiunea 8 a browserului Opera. Daca te afli intr-o zona wireless, poti fara probleme sa navighezi pe internet cu o singura apasare de touchscreen.

In cazul in care nu doresti sa iti incarci telefonul cu melodii mp3, poti foarte usor sa folosesti radio-ul cu RDS incorporat, astfel ca vei sti intotdeauna cine se face responsabil pentru muzica de proasta calitate transmisa pe calea undelor.

Marimea si dimensiunile acestui telefon sunt proportionale cu tehnologia pe care o incorporeaza, astfel incat greutatea de 155 de grame si dimensiunile de 114 x 57 x 25 mm sunt mai mult decat convenabile pentru cineva care doreste sa navigheze pe internet folosind reteaua wireless sau sa faca poze la o rezolutie de 1600 x 1200 pixeli.

×