x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget StarCraft II: 1,5 milioane unităţi în 48 de ore

StarCraft II: 1,5 milioane unităţi în 48 de ore

de Alexandru Radescu    |    04 Aug 2010   •   00:00

Blizzard a anunţat că în primele două zile de lansarea StarCraft II: Wings of Liberty s-au vândut 1,5 milioane copii ale jocului, ceea ce ar reprezenta un nou record pentru titlurile de strategie.

În ceea ce priveşte estimările pentru piaţa românească, distribuitorul BEST anunţa în ziua lansării un prag de 10.000 de unităţi până la sfârşitul anului. Până una-alta, după prima săptămână de vânzări, Diverta a anunţat 600 de unităţi comercializate. Ediţia standard a jocului se vinde la un preţ recomandat de 230 de lei, iar ediţia de colecţie este disponibilă în magazine la preţul recomandat de 430 de lei.

Folosind un motor grafic 3D performant, StarCraft II se axează pe confruntarea dintre rasele "protoss", "terrans" şi "zerg", fiecare tabără mobilizând legiuni de luptători cu experienţă, cu upgrade-uri, precum şi unităţi noi de luptă.

Campania solo pentru StarCraft II: Wings of Liberty continuă saga de unde se încheiase în StarCraft: Brood War. Povestea urmăreşte aventurile lui Jim Raynor, luptătorul devenit conducătorul rebelilor şi prezintă atât personaje deja cunoscute, cât şi eroi noi.

Jucătorii pot acum să îşi personalizeze experienţa, alegând un traseu propriu al misiunii şi alegând tehnologia şi căutând upgrade-urile cele mai potrivite pentru stilul lor de joc, pe parcursul campaniei ce cuprinde 29 de misiuni.

Sunt incluse de asemenea şi câteva minijocuri în modul challenge, cu obiective precise, care au drept scop iniţierea jucătorilor în principiile de bază ale strategiilor multi-player.

×
Subiecte în articol: jocuri