x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Trei servicii, un singur furnizor

Trei servicii, un singur furnizor

18 Mai 2006   •   00:00
Trei servicii, un singur furnizor

TRIPLE PLAY
PAGINA PREZENTATA DE UPC
Pana de curand, compania de comunicatii prin cablu oferea doar servicii video: televiziune. Acum UPC ofera, prin intermediul unei singure conexiuni in banda larga, in plus fata de televiziune, servicii de date (internet) si voce (telefonie digitala).
TRIPLE PLAY
PAGINA PREZENTATA DE UPC
Pana de curand, compania de comunicatii prin cablu oferea doar servicii video: televiziune. Acum UPC ofera, prin intermediul unei singure conexiuni in banda larga, in plus fata de televiziune, servicii de date (internet) si voce (telefonie digitala). Trei servicii unite intr-un singur pachet numit Triple Play. Implicarea operatorilor de cablu in furnizarea de servicii de internet si de telefonie raspunde dorintei clientilor de a-si satisface mai rapid si mai comod nevoile de informare si de comunicare, din ce in ce mai complexe.

REDUCERI. Extinderea gamei de servicii este in avantajul clientilor, care, daca opteaza pentru pachetul Triple Play, beneficiaza de o oferta mai avantajoasa. De exemplu, clientii pot primi reduceri la abonamentul lunar insumat al serviciilor integrate sau pot beneficia de oferte promotionale.

Spre deosebire de un client care primeste cele trei servicii de la diferiti operatori, un client care opteaza pentru Triple Play beneficiaza de proceduri de instalare simplificate, printr-un singur furnizor, achitarea unei singure facturi pentru cele trei servicii, un singur dispecerat de relatii cu clientii pentru plata facturii, pentru obtinerea de informatii sau pentru rezolvarea eventualelor probleme.

FACILITATI. Compania UPC-Astral a lansat oficial oferta Triple Play, la inceputul acestui an, in mai multe orase, pentru a oferi clientilor sai programe variate de televiziune, internet de mare viteza si telefonie digitala de calitate, in conditii avantajoase. Clientii care se aboneaza la cele trei servicii primesc o reducere de 4 euro pe luna din valoarea totala a abonamentului, timp de un an. De asemenea, instalarea este gratuita si modemul este oferit gratuit, in custodie.

UPC-Astral investeste constant nu doar in tehnologie, ci si in studii de piata si in programe special concepute pentru clienti, menite sa contribuie la construirea unei relatii de lunga durata si bazate pe incredere cu acestia. In cadrul programului "Opinia ta conteaza", orice client care are sugestii sau comentarii legate de serviciile UPC-Astral le poate exprima in scris, la standurile special amenajate, in fiecare casierie. Iar UPC-Astral garanteaza un raspuns personal la fiecare mesaj.

"Pentru companie, administrarea integrata a trei servicii presupune reducerea costurilor de operare si o administrare mai buna a clientilor, asadar relatii cu clientii mai eficiente"
Andreea Ionescu
Marketing Communications Manager UPC-Astral
×
Subiecte în articol: servicii