x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget UPC lansează primul canal 3D.

UPC lansează primul canal 3D.

de Alexandru Radescu    |    19 Mai 2011   •   10:29

Anuntata inca din toamna anului trecut de catre oficialii companiei UPC, transmisia primului canal 3D pe piata TV din Romania demareaza odata cu editia din acest an a turneului de tenis de la Rolland Garos ( 22 mai – 5 iunie).

UPC Romania va oferi clientilor posibilitatea de a urmari turneul Roland Garros in format 3D prin intermediul a trei mediabox-uri: HD – Pace HD 7111, DVR HD Cisco 8584 si DVR HD Cisco 8685. Serviciul Eurosport 3D este disponibil abonatilor operatorului pe canalul 159, pe toata perioada competitiei sportive. Cei care doresc sa urmareasca transmisia tridimensionala trebuie sa beneficieze de un televizor 3D.

Cu ocazia lansarii tehnologiei si a continutului 3D, UPC Romania vine cu o noua oferta pentru abonati: pachetele Profesionist 3D si Olimpic 3D (servicii de televiziune, Internet si telefonie, precum si un mediabox HD sau DVR HD la preturi mai mici) Pachetele Profesionist 3D si Olimpic 3D pot fi achizitionate la pretul de 55 de lei (fara TVA) si respectiv 90 de lei (fara TVA).

Potrivit unui raport Gfk Romania, pana la sfarsitul anului s-ar putea vinde pe piata locala peste 4000 de televizoare 3D.

material in curs de actualizare

×