x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Virtua Fighter 5

Virtua Fighter 5

08 Iul 2007   •   00:00

Cea mai nouă versiune a celebrului joc de la SEGA vine acum pe PlayStation 3 cu un gameplay imbunătăţit şi cu o grafică adusă cu un pas mai aproape de realism.

Cea mai nouă versiune a celebrului joc de la SEGA vine acum pe PlayStation 3 cu un gameplay imbunătăţit şi cu o grafică adusă cu un pas mai aproape de realism.

GAMEPLAY. Virtua Fighter 5 are o strategie extrem de bine pusă la punct: poţi să iţi dobori adversarul folosind cele mai bune scheme, dar nu e de ajuns dacă nu foloseşti şi tehnici de apărare pentru a putea bloca şi loviturile adversarilor. Astfel că un atac continuu se poate dovedi inutil dacă vrei să iţi dobori adversarul. Jocul impotriva calculatorului se poate dovedi deseori plictisitor, şi dacă nu dai dificultatea la maxim, vei observa că adversarii tăi sunt un pic cam neexperimentaţi. Jocul la dublu insă este de apreciat, chiar fără prea multă experienţă reuşind să ţii oarecum piept unui jucător veteran şi să mănănci bătaie cu demnitate.

GRAFICA. Nivelul detaliului din joc este excepţional, reflexiile şi modul in care personajele interacţionează cu mediul inconjurător şi cu adversarul fiind la un pas distanţă de realitate. In această versiune luptătorul tău lasă urme in zăpada proaspăt depusă şi va face valuri in apa pănă la glezne in care luptă.

COMBO. Combinaţiile sunt extrem de variate, fiecare jucător in parte avănd avantaje şi dezavantaje, in funcţie de stilul in care luptă. Astfel, dacă vei pune faţă in faţă un luptător de aikido cu unul de kick-boxing, luptătorul de aikido va para cu greu picioarele kick-boxerului. Probabil cea mai distractivă posibilitate a acestui joc este cea de a-ţi enerva adversarul la culme chemăndu-ţi coechipierul in ajutor. Realizezi astfel un damage mai mare, lovindu-l atăt cu jucătorul principal, căt şi cu coechipierul tău.

Numărul de modificări pe care le poţi face unui jucător sunt imense. De la costumaţii diferite pănă la accesorii şi frizuri noi. Iţi poţi face luptătorul unicat, dar totul cu un cost. Fiecare accesoriu şi frizură nouă are un preţ in puncte, pe care le aduni numai jucănd, aşa că, dacă vrei să cumperi lentile de contact pentru jucătorul tău, va trebuie să aduni 10.000 de G.

Rating: ****

Multiplayer: 1 vS. 1

Online: Nu

Preţ: 239.90 lei

Site: http://www.tntgames.ro/

×
Subiecte în articol: jocuri