x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget WII şi sport

WII şi sport

08 Iul 2007   •   00:00

Jocul este distribuit gratuit impreună cu consola, astfel că nu va trebui să plăteşti nimic in plus pentru a te juca pe WII. Primeşti un set de jocuri care te vor obliga să faci ceva mişcare in loc să butonezi cocoţat pe canapea, cu ochii in televizor.

Unul dintre cele mai distractive jocuri ale sezonului, WII Sports, reuşeşte să te ţină in faţa televizorului destul timp, incăt să iţi aduci la disperare copilul. Dar poţi oricănd să il incluzi in joc dacă mai ai o telecomandă, şi astfel să aduci in pragul disperării nevasta... asta in cazul in care nu ai şi o a treia telecomandă. Iar in cazul in care jocul işi dă seama că ai jucat prea mult, te anunţă respectuos că, pentru a lua o pauză, tot ce trebuie să faci este să apeşi pe butonul "+" al telecomenzii.

Jocul este distribuit gratuit impreună cu consola, astfel că nu va trebui să plăteşti nimic in plus pentru a te juca pe WII. Primeşti un set de jocuri care te vor obliga să faci ceva mişcare in loc să butonezi cocoţat pe canapea, cu ochii in televizor.

TENIS. Probabil unul dintre cele mai intense jocuri incluse in WII Sports, tenisul te ţine in priză de la inceputul jocului pănă la sfărşitul reprizei, trebuind să calculezi nu numai cănd va fi următoarea ta lovitură, ci şi efectul necesar sau pe ce parte a terenului trebuie să proiectezi mingea pentru a-ţi invinge adversarul. Dacă nu iţi poţi conecta WII-ul la internet sau dacă eşti cu un prieten, puteţi folosi foarte uşor modul Split-Screen al jocului şi să deveniţi Andre Aggasi vs Andrei Pavel pănă la epuizare.

BASEBALL. De obicei, toate jocurile care includ băte şi crampoane sunt cele nerecomandate copiilor sub 12 ani, dar baseball-ul este un joc paşnic şi extrem de distractiv, unde trebuie atăt să nimereşti mingea, căt şi să arunci in aşa fel incăt adversarul să nu poată lovi mingile tale.

GOLF. Făcănd parte din categoria jocurilor de relaxare, golful este soluţia perfectă de a te destinde după o zi de muncă sau pur şi simplu pentru a mai alunga plictiseala din sufragerie. Singurul lucru puţin enervant la acest joc e că iţi trebuie o mănă destul de formată pentru a putea realiza cu succes loviturile de aproape, acestea necesitănd o fineţe aproape imposibil de realizat fără destul antrenament.

BOX. Dacă doreşti un antrenament cu adevărat intens şi vrei o metodă distractivă de a te menţine in formă, atunci boxul din WII Sports este alegerea pe care trebuie să o faci. Odată intrat in ring nu vei mai avea de ales decăt să iţi dobori adversarul folosind cele mai rapide mişcări ale tale. Ce este de menţionat e că ai nevoie de ataşamentul suplimentar al telecomenzii pentru a putea juca, pentru a acţiona ambele măini ale jucătorului tău.

BOWLING. Spre deosebire de majoritatea jocurilor incluse in pachet, bowlingul este probabil cel mai puţin solicitant alături de golf, trebuind să realizezi o mişcare pendulară nici prea puternică, nici prea slabă, căt să dărămi destule popice pentru a căştiga runda. Dacă vrei să faci record de puncte va trebui să inveţi să roteşti telecomanda pentru a da efect bilei.

Partea bună e că se joacă pe runde, astfel că nu mai trebuie să apelezi la Split-Screen şi să iţi imparţi ecranul in două pentru a putea juca, poţi să profiţi de toată mărimea ecranului.

Rating: ****

Distribuitor: TNT GAMES

Jocuri: WII Sports (tenis,

baseball, golf, box, bowling), inclus in pachetul WII

Multiplayer: Split-Screen, On-line

×
Subiecte în articol: jocuri