x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Anchete Operațiune de percheziționare a vameșilor. Descindere în Vama Sculeni

Operațiune de percheziționare a vameșilor. Descindere în Vama Sculeni

de Redacția Jurnalul    |    22 Noi 2023   •   10:14
Operațiune de percheziționare a vameșilor. Descindere în Vama Sculeni

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au descins, miercuri, în șapte locații din județul Iași, una dintre ele fiind Vama Sculeni.

 

Procurorii din cadrul DNA Iași fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise de către funcționari publici în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu, în cursul anului 2023.

Astfel, miercuri, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se fac percheziții în 7 locații situate pe raza județului Iași.

Una dintre percheziții este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru MEDIAFAX că instituția publică este Vama Sculeni.

În acest caz, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași.

Ofițeri de poliție judiciară din mai multe județe au făcut, marți, percheziții în 26 de locații din județul Dolj, într-o cauză care vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție de care sunt bănuiți mai mulți agenți de poliție de frontieră din Calafat.

Poliția de Frontieră Română a acordat sprijin pentru documentarea cauzei atât la Calafat, în județul Dolj, cât și la Sculeni, județul Iași.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: perchezitii vama