x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special ""Anul Nou cu noroc! La mulţi ani 2008!

""Anul Nou cu noroc! La mulţi ani 2008!

de Jurnalul National    |    02 Ian 2008   •   00:00

Păşiţi in Noul An cu darul nostru de cănt: DVD - "Maeştrii muzicii populare". Păşiţi in Noul An cu darul nostru aşezat in scris: Datini străvechi de Anul Nou; Sărbători haiduceşti; Plimbări in trăsuri de altădată; Baluri de ieri şi de azi; Retrospectiva declaraţiilor politice şi din fotbal pe 2007.
● Tradiţii străvechi la innoirea timpului ● Sfăntul Vasile, un model de milă creştină ● Bradul inceputurilor ● Poftiţi in trăsură, cuconiţe şi boieri! ● Balul de Anul Nou, ieri şi azi ● Cerurile se deschid ● Urăţii satului, scoşi la stradă ● Sărbători haiduceşti in Poiană ● Datini de Anul Nou

Păşiţi in Noul An cu darul nostru de cănt: DVD - "Maeştrii muzicii populare". Păşiţi in Noul An cu darul nostru aşezat in scris: Datini străvechi de Anul Nou; Sărbători haiduceşti; Plimbări in trăsuri de altădată; Baluri de ieri şi de azi; Retrospectiva declaraţiilor politice şi din fotbal pe 2007.


Nicolae Văcăroiu

  • "Noi suntem rapidişti din tată-n fiu, in afară de fiul meu, care e stelist"


Sorin Oprescu

  • "Dăncu a avut o copilărie nefericită şi o maturitate nesimţită"





Marian Vanghelie

  • "Ca să dovedesc că sunt al dracu’, vă spun că, dacă in 30 de zile Adriean Videanu nu se apucă de şcoala dumneavoastră, o demolez eu şi vă promit că pe mandatul acesta vă mut inapoi acolo. (...) Sunt atăt de nervos şi supărat. (...) Căt mai am mandat vreau să demonstrez că sunt al dracu’ pe bune"
  • "Dacă sunt ironizat că nu ştiu pluralul de la «almanah», aş vrea să il văd pe acela care ştie singularul de la «almanahe»"


Crin Antonescu

  • "Noi trăim, din păcate - şi in această perioadă a mandatului domnului Băsescu - sub umbra lui Vodă. Nu s-au spulberat incă aceste umbre. Umbra lui Vodă Carol din memoria recentă, umbra lui Vodă Nicolae, umbra lui Vodă Traian, acum, fiecare cu Elena lui, fiecare cu poporul lui... fiecare cu minciunile lui… In umbra lui Vodă creşte ceva ce domnul Băsescu ia drept popor, creşte o vegetaţie de boci, berceni, boureni, saltimbanci ai lui Vodă"
  • "Discutăm de doi ani de zile despre ce crede domnul Traian Băsescu despre noi. De doi ani de zile trebuie să explicăm că nu suntem «oligarhi», că nu suntem «găozari», că nu sunteţi «păsărici», că nu suntem «ţigani impuţiţi», că nu avem protocol cu PSD-ul!"


Corneliu Vadim Tudor

  • "«Cărciuma este Parlamentul poporului»", spunea Honoré de Balzac. După mai bine de 150 de ani, un personaj pe care l-aş numi Dezonore de Babadag sau de Murfatlar (n.r. - Traian Băsescu) se trezeşte precum cetăţeanul turmentat că băntuie de colo-colo şi zice,printre sughiţuri: «Parlamentul este cărciuma mea»"
  • "O să mai fie Traian Băsescu şef de stat cănd, după Republica de la Ploieşti, de care rădea Caragiale, o să infiinţăm şi Republica de la Jilava"
  • "In ceea ce priveşte moţiunea de cenzură, noi am anunţat din timp poziţia noastră: nu o vom vota. Fireşte, nu votăm nici in favoarea Guvernului, care se ţine intr-un fir de păr, dar prefer firul de păr al lui Tăriceanu decăt firul de păr al lui Băsescu" "O, brad de fier! O, kitsch nebun! /L-ai curentat pe Moş Crăciun… Nu-i carte ca internetul/ Nici beteală ca magnetul"


Dumitru Dragomir

  • "Voi credeţi că Dumnezeu stă de derby-ul Rapid - Steaua? Acum, cu Paştele, El are alte treburi"
  • "Dom’le, eu muncesc 24 de ore pe zi, iar uneori chiar şi noaptea"
  • "Dacă nu m-aş fi născut, trebuia să fiu inventat. Dacă nu aş fi fost inventat, tot m-aş fi născut. Eu singur, din mine. Pentru că eu sunt şmecher"
  • "Olăroiu e un antrenor foarte bun, dar vine un moment cănd trebuie să pleci de la locul faptei"
  • "Ar trebui schimbat numele stadionului, e o aberaţie nemaivăzută să ii spună Lia Manoliu. Ea e moartă, şi noi spunem «jucăm pe Lia Manoliu»"
  • "M-am consultat cu avocaţii şi am ajuns la conluzia că trebuie să dau un răspuns acestui personaj care, dacă este sănătos la cap, o să ne vedem la tribunal, iar dacă nu are discernămănt o să-i duc pachete la Bălăceanca"


Călin Popescu Tăriceanu

  • "Dacă aş fi avut vreo intenţie, ştiţi foarte bine că a existat o discuţie acum doi ani legată de convorbirea avută cu procurorul general. Aş fi putut să-i cer acestuia şi nu am făcut-o. Este ca şi cum i-aş cere lui dracul să vorbească cu Dumnezeu şi să mă pună bine cu el"


Gigi Becali

  • "M-am certat cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am facut zdreanţă, dar nu ne-am insultat. In schimb, Marian Iancu e obraznic şi umblă cu tot felul de jargoane care nu e bine să le dai la presă"
  • "Eu, in tinereţe, eram amfitrion pe oriunde mă duceam"
  • "Să-şi bată joc cineva intr-un aşa hal de mine, cum au făcut cei de la Buzău, după tot ce le-am făcut acolo? In viaţă nu poţi să muşti măna care te hrăneşte. E vorba de caractere. Eu am creat ce e la Buzău şi cei de acolo şi-au impuşcat stăpănul in somn. E ca şi cum aş fi confecţionat o armă de cea mai bună calitate, un cuţit frumos făcut din nimic si apoi mi l-am infipt in picior. Nu trebuia să le cer eu să piardă, trebuia să aibă bun simţ cei de la Buzău, să fie caractere. Toată lumea imi zice «eşti un mare idiot». Au dreptate, sunt un idiot. Sunt cel mai prost patron din lume, numai eu puteam face aşa ceva"
  • "Eu am ajuns aici pe labele mele de urs şi pe sabia mea"


Gheorghe Funar

  • "La Bucureşti rulează filmul «Balamucul», care a ajuns la 2 ani, 6 luni şi 22 de zile. In rolul principal: Băsescu. In roluri secundare: Udrea, Boc şi Stolojan"


Puiu Haşotti

  • "Daţi-mi voie să vă relatez, domnilor colegi, că, venind spre sala plenului, erau vreo doi-trei deputaţi de la PD - nu le cunosc numele, sunt iluştri anonimi - care se lamentau cum că, dacă moţiunea nu va trece, un mare om mic de la PD (n.r. - Emil Boc) se va spănzura de un bonsai"


● Tradiţii străvechi la innoirea timpului ● Sfăntul Vasile, un model de milă creştină ● Bradul inceputurilor ● Poftiţi in trăsură, cuconiţe şi boieri! ● Balul de Anul Nou, ieri şi azi ● Cerurile se deschid ● Urăţii satului, scoşi la stradă ● Sărbători haiduceşti in Poiană ● Datini de Anul Nou
Â

Â

×
Subiecte în articol: basescu ediţie specială