x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special C.V. Tudor: "Cer iertare. E loc de buna ziua"

C.V. Tudor: "Cer iertare. E loc de buna ziua"

14 Dec 2004   •   00:00

Presedintele in exercitiu, Ion Iliescu, a decorat ieri la Palatul Cotroceni o serie de membri ai Guvernului si parlamentari, inclusiv pe liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor.

Click pentru a mari imaginea
SCUZE. Vadim spune ca n-ar fi crestin daca ar purta pica
La final, Vadim Tudor a spus ca decorarea sa cu Ordinul National "Steaua Romaniei", in grad de Cavaler, demonstreaza faptul ca Iliescu nu pastreaza ranchiuna, ca este mai mult decat un om politic, este un om de stat. Intrebat daca regreta unele acuzatii pe care i le-a adus lui Iliescu de-a lungul timpului, liderul PRM a spus ca nu ar fi un bun crestin adevarat daca ar tine ura sau antipatie. "Prin urmare, exista si regrete. Daca l-am suparat pe acest om si pe altii cu parul alb si mai in varsta decat mine, le cer iertare. Este loc de "buna ziua" in clasa politica romaneasca", a spus Vadim. El a precizat ca aceasta este prima decoratie pe care o primeste pe teritoriul tarii, desi a fost decorat de mai multe institutii academice din strainatate. Decretele de decorare a unor parlamentari si membri ai Guvernului au fost publicate deja in Monitorul Oficial. Iliescu a decorat cateva mii de persoane, la sfarsitul mandatului sau, de la ministri, parlamentari, functionari de stat si ai Administratiei prezidentiale, judecatori, procurori, directori de regii si companii, pana la sportivi, profesori, muncitori, soferi, bucatari, dactilografe. (Carmen Vintila)

.

.

REGRETE
"Prin urmare, exista si regrete. Daca l-am suparat pe acest om si pe altii cu parul alb si mai in varsta decat mine, le cer iertare. Este loc de "buna ziua" in clasa politica romaneasca"
C.V. Tudor, presedintele PRM

×
Subiecte în articol: eveniment