x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Dezvăluirile fostei bone a copiilor lui Michael Jackson

Dezvăluirile fostei bone a copiilor lui Michael Jackson

28 Iun 2009   •   00:00

Grace Rwaramba, fosta bona a copiilor lui Michael Jackson a declarat pentru telegraph.co.uk, că de-a lungul timpului cât a fost angajata a familiei, a fost nevoită să îi facă spălături stomacale starului, pentru a elimina pericolul în care sănătatea îi era pusă de numeroasele amestecuri de medicamente pe care acesta le lua.



Grace Rwaramba este originară din Ruanda, ea a fost în serviciul familiei lui Michael Jackson mai bine de zece ani, pînă în decembrie anul trecut.

Dependenţa lui Jackson de medicamente este cunoscută, se presupune că acesta lua zilnic opt medicamente diferite, printre care şi trei analgezice extrem de puternice.
Bona a declarat că din cauza lipsei de discernământ a lui Jackson, care lua medicamentele fără a ţine seama de reacţiile ce puteau fi provocate de amestecul acestora, a fost nevoită să îi facă spălaturi stomacale pentru a le elimina din organismul acestuia. Ea mai spune că în unele perioade starea lui Jackson era atât de grava încât nu îi lăsa pe copiii săi să îl vadă.

Un alt factor perturbator al sănătăţii lui Michael, conform declaraţiilor fostei bone, îl reprezenta faptul că mânca foarte puţin. Ea îşi aminteşte că, pentru a reuşi să- convingă pe Jackson să renunţe la acest stil de viaţă, a solicitat sprijinul mamei cântăreţului, Katherine, şi a sorei acestuia, Janet. "Pur şi simplu nu voia să asculte de nimeni" , spune fosta bonă, acţiunea comună a eşuat, Jackson  acuzând-o de trădare.

Ea mărturiseşte că într-una din ocaziile când a revenit să îi revadă pe copii, lipsa de bani a lui Michael era atât de acută încât a fost nevoită să cumpere cu propria carte de credit baloanele pentru sărbătorirea unuia dintre copii.

Despre stilul de viaţă a lui Michael, Rwaramba spune că acesta era aproape nomad, Jackson mutându-se din hotel în hotel, pe întreg mapamondul.
telegraph.co.uk

×
Subiecte în articol: special jackson