x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Interviuri Mihaela Rădulescu: "E posibil să iau în considerare in­vitaţiile de a mă întoarce în televiziune"

Mihaela Rădulescu: "E posibil să iau în considerare in­vitaţiile de a mă întoarce în televiziune"

de Anca Nicoleanu    |    26 Ian 2012   •   21:00
Mihaela Rădulescu: "E posibil să iau în considerare in­vitaţiile de a mă întoarce în televiziune"
● Jurnalul National: Unde ai "disparut" in vacanta de Anul Nou?
Mihaela Radulescu: Ca in fiecare an, am fa­cut Sarbatorile in familie, in Ro­mania, iar apoi am plecat la munte, in Austria, cu Elan si Ayan. Fiul meu a devenit specialist la snowboard, iar eu mi-am amplificat ambitia de a-l ajunge din urma. N-am mai pus schiurile in picioare decat o zi, in rest am exersat cu snowboard-ul, pana am reusit sa inteleg de ce le e mult mai usor copiilor sa invete anumite sporturi.

● Cum se vad de la Monte Carlo protestele de strada din Romania ultimelor zile?
● M-a intris­tat si m-a dezamagit ziua de vio­len­te, "ziua golanilor" mai mult sau mai putin de capul lor. Apoi am in­ceput sa ma bucur enorm de calitatea oamenilor care au iesit in strada, de decenta si demnitatea lor. In sfarsit, romanii si-au recapatat glasul si puterea de a lupta pentru drepturile lor, in sfarsit au inteles ca e nevoie de un efort colectiv spre a schimba ceva. Au devenit ei cetatenii "Jucatori", iar de la distanta arata minunat, dar cred ca spiritul e mult mai puternic acolo, in strada. Mi-ar placea sa fiu acolo. Mi-ar placea sa stiu ca, la capatul acestei demonstratii emotionante de democratie, se vor schimba niste lucruri, vor pleca niste corupti, se vor lua niste decizii in favoarea poporului. Chiar, unde e "presedintele jucator"?! Sau joaca numai in baile de multime convenabile? Ma gandeam si eu, daca tot m-ati intrebat...

● Aproape toti romanii care lo­cuiesc in strainatate tanjesc dupa ceva bun din Romania na­tala, fie ca sunt sarmalute, sorici, slana, palinca sau zacusca, pro­du­se cu care-si burdusesc bagajele cand pleaca spre tara de adoptie, dupa o vizita acasa. Ce pro­duse romanesti iti iei in va­liza cand pleci spre Monaco?
● O, n-as vrea sa afle vamesii francezi ce am in bagaje, cateodata! Admit, spasita, ca am venit cu leustean, zacusca si jumari, nu puteam sa renunt asa curand la ele, dupa Sarbatori.

● Ai aparut in minunatul clip al celor de la Taxi, "Te iubesc nonstop", alaturi de alte frumuseti autohtone. Cat ai filmat pentru cele cateva secunde care te-au avut in prim-plan?
● Cam tot atat cat am aparut, dar mi-a facut mare placere, din nou, sa fac ceva pentru baietii de la Taxi. Inca mai astept sa faca si ei ceva pentru mine! (rade)

● Esti genul de femeie careia ii place sa i se spuna "Te iubesc" de mai multe ori pe zi?
● Functionez si fara sa aud aceste cuvinte daca celelalte simturi percep situatia. (rade)

● Ce mai scrii?
● Scriu mereu, ba la roman, ba adun ganduri, ba ma bantuie un scenariu. "Dezordinea" in care scriu ma energizeaza mai bine decat daca as scrie fiecare proiect separat.

● Nu mai lucrezi in tv, dar sunt convinsa ca urmaresti anumite pro­grame tv.
● Te dezamagesc, nu prea ma uit la tv, doar la stiri, la fil­me si la... desene animate, ca sa fiu la curent cu lumea copilului meu. (rade)

● Ayan e destul de maricel. Ti-a zis ce meserie ar vrea sa-si alea­ga?
● E inca in admiratia po­li­tistilor, a soldatilor si a agentilor secreti. Sper sa depasim etapa. (rade) Tocmai a decis ca nu mai vrea sa fie rege, ci cavaler. Marturisesc ca am insistat putin cu detaliile despre Don Quijote...

● Ce proiecte ai "de dus" in 2012?
● Am descoperit ca nu ma mai bantuie febra proiectelor, ma acapareaza mai mult temele zilnice pe care le fac cu copilul meu, lecturile lui... Am cateva idei despre ce as vrea sa mai scriu sau despre personalitatile pe care as vrea sa le mai intervievez, dar sunt pe un plan secund. N-am decat "urgente" de mama.

● Te intorci la tv, la Realitatea, unde sef este fostul tau sot sau sunt niste speculatii ieftine?
● Iefti­ne sigur nu sunt, iti dai seama ca n-as munci pe gratis! Glumesc, dar inca nu e cazul sa discut propunerile pe care le-am primit. In masura in care, ca si pana acum, voi putea face emi­siuni fara sa lipsesc in timpul sap­tamanii de langa fiul meu, e posibil sa iau in considerare invitatiile pri­mite. La urma urmei, in meseria asta nu performezi decat atata vreme cat esti dorit, nu cata vreme vrei tu sa fii musai pe micul ecran, nu?

×
Subiecte în articol: Mihaela Radulescu