x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Kovesi a băgat vastu-n caraimanul cu ştiinţă

Kovesi a băgat vastu-n caraimanul cu ştiinţă

25 Iun 2012   •   19:12
Kovesi a băgat vastu-n caraimanul cu ştiinţă

Cand te fura cineva, iti revii din soc, dai telefon la 112, vine sectoristu’ de proximitate, constata ca nu esti in stare sa-l prinzi singur pe lotru si, dupa ce te roaga insistent sa n-o faci, depui ca prostu’ plangere la Procuratura.

Da-n Romania nici proprietatea termenilor nu-i sacra, iar intelectuala e doar subiect de seminare pe banii europeni, asa ca ramai cu numarul de inregistrare. In tara doctorilor in stiinta si a generalilor pe puncte, unde un sfert din Parlament e acoperit de hartii de studii de parca a explodat arhiva Sorbonei, era pacat sa lipseasca taman procurorul general din povestea copy/paste.

Nu extrem de mobila intelectual, Laura Codruta Kovesi a incercat si ea marea cu, vorba lui Dadi Graur, degetul mare de la piciorul mic. Dupa un adanc reasearch pe site-urile de referate, a pus-o de-un doctorat. Si-a prins-o Mugur Ciuvica ­ ce mana are omul asta! ­ cu vastu-n caraimanul cu stiinta. In loc sa lase jenata capu-n barba si s-o sara cineva la slam dunk, a stat olecuta stramb, a chibzuit drept si s-a urzicat ca-i polueaza lumea rea imaginea impecabila. Da’ n-a sarit din baie vreo comisie de academicieni s-o caute la copiute, ca-i baritai sefa procurorilor si nu se face sa te iei cu bratul legii.

×
Subiecte în articol: cod rosu