x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Macovei! Zi Doamne fereşte!

Macovei! Zi Doamne fereşte!

25 Iun 2012   •   19:15
Macovei! Zi Doamne fereşte!

Nu ma las si nu va las! – i-a anuntat Macoveica pe pedelei. Asta a sunat ca o amenintare pentru un partid aflat in cautarea solutiei salvatoare care sa-l scoata de sub talpa lui Basescu, dar sa nu-l bage chiar sub bara electorala. Cu Macovei in frunte, vom avea esece multe – fac haz de necaz portocaliii inverziti de Udrea. Procurareasa de la Militia TF din Gara de Nord a lasat pe unde a trecut urme de nesters. Pe unele s-a straduit sa le razuie din biografie, cum ar fi misterul fostului sot, frumusel ca un ofiter de garda pus sa pazeasca stalpii pe traseul lui Ceausescu.

De la Parchetul General, dupa 1990, a plecat printr-o demisie cu mare cantec, pentru a nu fi data afara. Dosarele ei erau vraiste, asa cum a fost mai toata experienta ei manageriala. De la MJ a disparut o biblioteca a SIPA, un fel de Berevoiesti al magistratilor cu pete. A fost data afara de Parlament din functia de ministru si s-a aciuat, ca un caine de pripas, pe sub scara unei ambasade care i-a dat sa muste la comanda. Nu a lamurit nici cu averea ei din Corbeanca, nici cu 'atentatul' din Strada Arghezi, unde a lasat robinetul de gaz deschis, crezand ca-i dopul de la Stalinskaya. Si-a luat casa de la Parcul Ioanid pentru mamita si tatita cu japca, a fost apoi 'expulzata' de partid la Bruxelles, ca sa o tina departe. Este un fel de Cartianu al PDL de care fuge lumea, dar de care nu scapa neam!

Acum s-a agatat ca un maidanez de beregata lui Nastase si vrea sa-l vada in puscaria pe care i-a pregatit-o de ani de zile. O rautate de Beria cu fusta, o prefacuta zeita a Dreptatii care a facut din Justitie o carpa buna de sters picioarele basistilor. O matracuca ale carei minciuni poleite in principii gaunoase au picioarele scurte. Intelegeti de ce se inchina pedeleii pe la colturi, isi fac crucea in gura. Abia acum inteleg vorbele lui Basescu: Fereste Doamne de mai rau!

×
Subiecte în articol: cod rosu