x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Marii absenţi

Marii absenţi

de Marius Mihalcea    |    13 Oct 2007   •   00:00
Marii absenţi

Piţurcă şi Van Basten nu vor conta pe căţiva jucători care, dacă n-ar fi fost accidentaţi sau suspendaţi, s-ar fi regăsit in garniturile de start.

Trei dintre jucătorii pe care Victor Piţurcă i-a folosit din primul minut in meciul de la Rotterdam ratează confruntarea de la Constanţa din cauza accidentărilor. Este vorba de Mirel Rădoi, care se află in convalescenţă după ce a fost operat la genunchiul stăng, de Răzvan Cociş, care suferă de o afecţiune la gleznă, şi de Cosmin Contra, căruia i-a recidivat o accidentare mai veche la genunchiul stăng. Indisponibilităţile in răndul tricolorilor nu se opresc insă aici. Laurenţiu Roşu, care a pus şi el umărul la acel 0-0 din tur, chit că a evoluat doar in ultimele trei minute ale partidei, cănd l-a inlocuit pe Codrea, este accidentat la genunchiul drept, iar Ghionea, Dani Coman şi Zicu sunt, la răndul lor, inapţi tot din cauza unor probleme de ordin medical.

Forfait-urile nu i-au dat insă mari bătăi de cap doar selecţionerului primei noastre reprezentative, ci şi lui Van Basten. Antrenorul Olandei i-a pierdut dintr-un foc pentru meciul de azi pe Van Persie, Sneijder şi Melchiot, care in precedenta dispută a "Portocalei mecanice", cu Albania, s-au pricopsit, fiecare, cu cel de-al doilea cartonaş galben din aceste preliminarii. Pentru Van Basten problemele au continuat să apară. Titularul postului de portar, Edwin Van der Sar, a părăsit accidentat cantonamentul Olandei de la Noordwijk, acolo unde Dirk Kuyt nici n-a mai ajuns, şi el acuzănd o accidentare.

×
Subiecte în articol: ediţie specială