x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Michael Jackson nu va fi înmormântat la Neverland

Michael Jackson nu va fi înmormântat la Neverland

29 Iun 2009   •   00:00

Într-o conferinţă de presă oficială, prima pe care a susţinut-o de la decesul cântăreţului, la reşedinţa sa din California, familia Jackson a anunţat că funerariile cântăreţului vor avea un caracter public, dar se vor desfăşura într-un cadru restrâns. Michael nu va fi înmormântat la Neverland.



Departe de a comunica informaţii noi despre cauzele morţii starului, sau despre organizarea funerariilor, conferinţa de presă a familiei Jackson a părut să aibă un puternic caracter de promovare al brandului Michael Jackson şi de  valorificare al  potenţialului lucrativ al dramei, care a impresionat milioane de fani din întreaga lumea.

Un prieten al familiei, managerul casei de discuri care deţine drepturile asupra compoziţiilor artistului şi tatăl lui Jackson, au repetat în faţa presei acelaşi şablon, care făcea referire la moştenirea muzicală pe care Michael Jackson a lăsat-o umanităţii.
Joe Jackson, tatăl lui Michael: "M-aş fi bucurat ca Michael să fie aici şi să vadă şi să se bucure de preţuirea pe care i-o arată o lume întreagă. Sunt foarte măndru de fiul meu şi de moştenirea pe care a lăsat-o lumii."

Joe Jackson a confirmat că cei trei copii ai lui Michael se află în grija familiei şi că starea lor este bună, jucându-se pentru prima dată în viaţa lor cu alţi copii. El a declarat că familia se va ocupa  în continuare de ei, urmând să primească educaţia de care au nevoie.

×
Subiecte în articol: special michael jackson