x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Monica Tatoiu nu se da batuta

Monica Tatoiu nu se da batuta

07 Iun 2004   •   00:00

EVENIMENT - EDITIA a II-a

Candidatele la primariile bucurestene ale PUR au asteptat si ele cu sufletul la gura rezultatele primului sondaj de opinie care a fost difuzat la Antena 1 imediat dupa ce s-au inchis urnele de vot.
DANA PICIU

In acest scop, sediul de campanie al umanistilor a fost dotat cu mai multe televizoare. Cu o jumatate de ora inainte de 21:00, cele 6 candidate la primariile de sector erau extrem de emotionate si de tensionate, dar si curioase sa afle ce rezultate au obtinut. Candidata la Primaria Sectorului 2 Corina Ionescu a declarat ca nu i-a fost foarte greu sa faca fata campaniei electorale.

"Singurul nostru dezavantaj a fost ca nu am fost suficient de bine pregatite ca oameni politici. Campania aceasta m-a ajutat insa enorm. Daca ar fi sa o iau maine de la capat as sti ce sa fac", a spus Corina Ionescu. Ea si celelalte colege ale sale sunt hotarate insa sa nu renunte la lupta politica si vor mearge mai departe. Nici una nu are de gand sa se retraga din politica. Monica Tatoiu, candidata umanista la Primaria Generala a Capitalei, a venit si ea la sediul de campanie aproape de ora 9:00 pentru a fi alaturi de colegii de partid atunci cand se anunta primele rezultate estimative ale alegerilor locale. "Vineri la pranz m-am relaxat. Consider ca am facut ce a trebuit. Restul il face Dumnezeu", a spus ea. Si intr-adevar s-a dovedit a fi extrem de relaxata, chiar zambitoare. Rezultatele difuzate de Antena 1 au fost urmarite cu mare atentie. Pentru fiecare capitol, Monica Tatoiu a avut comentarii. S-a bucurat foarte tare cand a aflat ca Traian Basescu este pe primul loc in cursa pentru Primaria Generala, la fel cum a facut pentru fiecare dintre candidatii opozitiei clasati pe locuri fruntase, pentru ca ea este "mai de dreapta".

Cand s-au anuntat rezultatele pentru primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a oftat, apoi a ras. "Maine se intoarce in PSD", a comentat ea. "Va marturisesc ca nu am crezut ca bucurestenii sunt atat de destepti. E foarte bine ce s-a intamplat la urne. Romania e pe un drum nou", a spus Monica Tatoiu cand transmisia televizata a luat sfarsit. Nu numai rezultatele unora dintre adversarii sai politici au multumit-o pe Monica Tatoiu, ci si cele ale sale si ale colegelor sale de partid. "Noi am demonstrat ca putem aduce partidul intre primele 5 partide care vor conduce tara in urmatorii ani. Sa ne vedeti peste 4 ani", a spus ea.

Monica Tatoiu a precizat ca va ramane in politica pentru ca niciodata nu a inceput ceva fara sa-l duca la bun sfarsit. "Eu si colegele mele de la PUR am depasit barierele. Am demonstrat ca femeile nu sunt bune doar sa faca mancare, copii si eventual sa execute ordinele sefilor", a mai spus Tatoiu. Ea a marturisit insa ca cineva este bucuros ca nu a castigat alegerile pentru Primaria Generala a Bucurestiului. Seful ei, care o asteapta sa se intoarca la munca.

SUMAR ALEGERI - 7 iunie 2004

Basescu 59,3% - Geoana 29,6%

Basescu: "Le multumesc bucurestenilor ca si-au luat Bucurestiul inapoi!"

Tristete in Kiseleff

Geoana: "Copii, fiti mai voiosi!"

Monica Tatoiu nu se da batuta

Dumitru Dragomir: "Ma intorc la fotbal"

Rezultatele sondajelor in tara

Candidati cercetati de politie pentru nazbatii

Peripetii cu stampile

Vot muiat de ploaie
×
Subiecte în articol: eveniment monica tatoiu