x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Palatul Victoria - Guvernul nu intra in vacanta

Palatul Victoria - Guvernul nu intra in vacanta

14 Dec 2004   •   00:00

Premierul Adrian Nastase le- a cerut ieri membrilor Guvernului sa nu isi rezerve, in aceasta perioada, bilete de vacanta sau de concediu, pentru ca Executivul isi va continua activitatea pana la incheierea mandatului.

"Actualul Guvern isi duce mandatul pana la capat. Dupa validarea Parlamentului, Executivul isi pierde abilitarea de a emite acte normative, dar va continua sa gestioneze activitatea", a declarat ieri purtatorul de cuvant al Executivului, Despina Neagoe. La sedinta de ieri a Guvernului au participat toti ministrii, cu exceptia ministrului de Externe, Mircea Geoana, a ministrului Integrarii Europene, Alexandru Farcas, si a negociatorului-sef al Romaniei cu UE, Vasile Puscas, aflati la Bruxelles. Potrivit unor surse guvernamentale citate de Mediafax, premierul Nastase a afirmat, in deschiderea sedintei, ca rezultatul alegerilor prezidentiale a reprezentat o mare dezamagire, dar i-a asigurat pe membrii Guvernului ca isi va continua activitatea obsinuita. "Va fi o luna plina de activitate", a spus Nastase.

ABILITARE. In sedinta de ieri, Guvernul a fost aprobat un proiect de lege prin care va putea sa emita ordonante pe perioada vacantei parlamentare din ianuarie 2005, proiect care va fi trimis Parlamentului.

×
Subiecte în articol: eveniment