x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Piedone confuzat politic de panseluţe

Piedone confuzat politic de panseluţe

16 Ian 2012   •   14:16
Piedone confuzat politic de panseluţe

Ce face politica din panselute. Primarul de la 4 e singurul primar din Bucuresti care a participat la proteste. De partea cosurilor de gunoi, a rasadurilor, a bulbilor de lalele. Politic sI, deopotriva, apolitic.

Si-a pazit artezienele sI materialul dendrologic plantat la intersectia Budapesta, a fost cu ochii pe popicii metalici, pe plantele perene tip 4 anotimpuri, pe recipientele de colectare a deseurilor. Tremura cu fiecare piatra extrasa din caldaram, era sfasiat cu fiecare pubela cazuta sub asaltul bezmeticilor.

Urla de neputinta cand gastile de derbedei ii faceau praf munca, ii distrugeau gardurile metalice etc. Daca i-ar fi permis anotimpul, ar fi aparat la baioneta ghivecele de la intersectii. Vajnicul Piedone are dreptate, dar incurca golaneste lucrurile.

Mai vigilent de cand s-a reorientat politic, smecherul Piedone a amestecat protestatarii cu derbedeii care i-au demolat artera. Intr-un apel dramatic, Piedone i-a numit protestatari tocmai pe haidamacii violenti care i-au aruncat sectorul in aer. De fapt, asta e sI scopul apelului: sa-i faca golani pe protestatari. Sa-si "aduca aportul' la partid.

Daca protestele s-ar fi petrecut iarna trecuta, preacinstitul Piedone ar fi observat fara indoiala ca protestatarii erau sI dintre contribuabilii sectorului pe care-l inspecteaza cu motoreta sI pentru care si-a jertfit kilogramele. Daca nu cumva s-ar fi numarat printre protestatari.

×