x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Răscoala de la Bucova împotriva vechilului PDL-ist Ionesie Ghiorghioni

Răscoala de la Bucova împotriva vechilului PDL-ist Ionesie Ghiorghioni

de Valentin Zaschievici    |    11 Ian 2012   •   08:21
Răscoala de la Bucova împotriva vechilului PDL-ist Ionesie Ghiorghioni

La sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut, in localitatea Bucova din Caras Severin a fost rascoala. Vicepresedintele Consiliului Judetean s-a aflat la un pas de-a fi cotonogit de satenii care il acuza ca i-a furat. Prezenta agentilor unei companii private de paza si a jandarmilor a prevenit acte de violenta.

La Bucova, padurile si pasunile obstii sunt reunite intr-un asa-numit composesorat, al carui presedinte este Ionesie Ghiorghioni. Demniatarul carasean a gospodarit in asa fel averea comunitatii, incat toti au avut parte de paguba, numai el, de profit, dupa cum sustin contestatarii sai, intre care si rudele sale apropiate.

Jurnalul National a relatat, la acea vreme, scandalul foarte bine tinut sub papuc de oficialitatile carasene.

Am publicat si fotografii facute cu telefonul mobil de sateni, care il aratau pe ciracul lui Frunzaverde bagat la colt de mania populara. Acum am primit filmari realizate de jurnalisti locali sau de amatori, care au fost postate pe youtube. Filmarile arata jaful din padurile Bucovei, dar si muschii si fundurile vechililor acestor paduri, partizanii lui Gheorghioni., Fundurile am spus, da, pentru ca unul dintre smecherii locali, devotati demnitarului PDL-ist, si-a dat bernevigii jos spre a oferi camerei de luat vederi imaginea splendidului sau popou.

Cat de popular este vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin in sanul comunitatii pe care o pastoreste o dovedesc alte imagini, care-l prezinta fugarit prin comuna de victimele lacomiei sale. La un pas de a fi izgonit cu suturi in fund, nesatulul crap a dat bir cu fugitii, fara a da insa si socoteala de milionul de euro care i se imputa.

Mai multi membri ai Composesoratului Bucova au sesizat DNA pentru ceea ce ei au considerat a fi fapte de coruptie imputabile vicepresedintelui Consiliului Judetean Caras Severin Ionesie Ghiorghioni. In present, exista un dosar. Acesta se plimba intre DNA Timis si Parchetul Caransebes. De doua ori s-a plimbat pana acum dosarul intre cele doua entitati judiciare, in cautarea unui procuror curajos. Aflam ca o procuroare de la DNA, care a primit dosarul lui Gheorghioni, si-a dat demisia.

Asa arata padurile Composesoratului Bucova, jefuite sistematic si irational


Drumul forestier din Padurea Bucova, blocat cu jeep-ul de smecherii locali, ciracii lui Gheorghioni. Dialogul vorbeste de la sine. La fel, si fundul unuia dintre cei care au blocat accesul reporterilor spre zona devastate.


Asa a fost primit crapul Gheorghioni de satenii din Bucova.


Crapul Gheorghioni fata in fata cu electoratul.


Satenii ii spun demnitarului de la obraz: Hotule !


Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, haituit de satenii care il acuza ca i-a jefuit. Imaginile sunt filmate pe strada de jurnalistii care nu au avut acces la sedinta Consiliului de Administratie a Composesoratului. In finalul materialului Ionesie Gheorghioni este facut albie de porci, in fata localnicilor, de propriul sau nepot.

×