x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Reportaje Festival auto!

Festival auto!

de Sorin Anghel    |    20 Dec 2009   •   00:00
Festival auto!

În lipsă de zăpadă, Sinaia s-a pus pe organizat evenimente auto, menite să aducă cât mai mulţi turişti în staţiunea prahoveană. Acest lucru s-a potrivit perfect cu programul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, care a decis să ţină ultimul "bal" al sezonului chiar la poalele Bucegilor.

Gala Campionilor 2009 a reprezentat un spectacol cu mult lipici la public, mai ales că printre cei care au trăit periculos s-au numărut vedete precum Daniela Crudu, Dani Oţil, Dan Negru sau Geanina Corondan. Invitată să stea doar pe scaunul din dreapta, aceasta din urmă a spus că nu se urcă în maşinile de raliu, decât dacă este lăsată să conducă. Bucata de drum cuprinsă între Cazinoul din Sinaia şi sensul giratoriu aflat în centrul oraşului a fost locul în care cei mai buni piloţi din România au ţinut în frâu sute de cai putere.

Printre spectatori s-a aflat şi Victor Ponta, un împătimit al acestui sport plin de adrenalină. În zona standurilor, echipajul format din Bogdan şi Sebastian Barbu, doi foşti campioni naţionali la schi alpin, şi-au făcut de cap. Amândoi au optat pentru statutul de copilot, recunoscând că maşina lor, un Renault Clio recondiţionat, nu se ridică la nivelul la care să le permită participarea la o astfel de gală. Evenimentul s-a încheiat cu o recepţie găzduită de Cazinoul din Sinaia.

×
Subiecte în articol: aer liber