x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Reportaje Prima piaţă de peşte din Capitală, în sectorul 6

Prima piaţă de peşte din Capitală, în sectorul 6

de Diana Scarlat    |    30 Aug 2012   •   10:04
Prima piaţă de peşte din Capitală, în sectorul 6

Bucurestenii vor putea cumpara cel mai proaspat peste, fructe de mare si alte produse de acvacultura chiar de la cea mai mare si moderna piata pescareasca din Capitala.

Prima piata de peste din Bucuresti se va construi pe un teren situat pe strada Valea Lunga, din cartierul Militari, si se va intinde pe o suprafata de peste 2.000 metri patrati.

"Se impune necesitatea construirii unei piete cu profil pescaresc de unde cetatenii sa isi achizitioneze cele mai proaspete produse pescaresti, la preturi accesibile. Contribuim, astfel, la modernizarea si imbunatatirea conditiilor in care se desfasoara activitatile comerciale in pietele din Sectorul 6 si incercam sa imbunatatim si calitatea serviciilor pe care le oferim cetatenilor', a declarat primarul Sectorului 6, Rares Manescu.

Decizia a fost luata miercuri, prin vot, de Consiliul Local Sector 6.

Piata de peste va beneficia de o constructie cu parter si etaj, cu locuri de parcare, o zona comerciala unde vor fi vandute produse din peste si o zona secundara, unde vor fi comercializate atat produse pescaresti si de acvacultura, cat si articole de pescuit.

"Investitia va cuprinde si birourile administrative, spatiile auxiliare de intretinere, grupuri sanitare, precum si o zona de receptie a marfurilor. Proiectul construirii primei piete de peste din Bucuresti face parte din strategia de modernizare a pietelor din Sectorul 6', anunta reprezentantii Primariei.

×
Subiecte în articol: piata peste capitala primă