x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Reportaje Schimbări importante la Vatra Dornei

Schimbări importante la Vatra Dornei

de Sorin Anghel    |    31 Mai 2009   •   00:00
Schimbări importante la Vatra Dornei

Centrul staţiunii sucevene Vatra Dornei se află în renovare. Parcul aflat în preajma pârtiilor de schi ale Complexului Turistic Bradul - Călimani este în plin proces de reamenajare.

Moldovenilor le place foarte mult să se laude cu valorile Bucovinei. Mănăstirile ctitorite de Ştefan cel Mare şi staţiunea Vatra Dornei reprezintă cele mai importante puncte de atracţie dintr-un ţinut în care verdele naturii se îmbină perfect cu albastrul cerului.

BRADUL - CĂLIMANI
Cine ajunge în Depresiunea Dornei are ocazia să trăiască clipe de vis. Agitaţia dispare, iar orice localnic devine gazda perfectă. Vatra Dornei este cea mai importantă staţiune turistică din nordul ţării, adresându-se şi celor mai pretenţioşi turişti. Dacă mergi iarna la schi şi vremea nu este prea bună, există alternative pentru petrecerea timpului liber.

Cea mai bună ofertă este la Complexul Turistic Bradul - Călimani. Hidrokinetoterapie în piscină încălzită, jacuzzi, duş scoţian, masaj general, solar, saună ori sală de fitness, toate acestea vă sunt oferite în cea mai modernă bază de tratament din România.

RENOVARE
În această perioadă, staţiunea suceveană se află în plin proces de reabilitare. "Parcul central va arăta cu totul altfel. Lucrarea este efectuată de firma PSV Company, din Bucureşti. Am avut norocul să dăm acolo peste Doiniţa Vrânceanu, o doamnă directoare care ne-a ajutat foarte mult. Aceeaşi firmă execută lucrări de reabilitare şi în zona Runc, tot aici, la Vatra Dornei. Oricum, parcul va fi una dintre marile atracţii ale staţiunii", a declarat Alexandru Vezeteu, directorul Dorna Turism.

×
Subiecte în articol: aer liber